5/14/2009

left unknown.




haha perghh tajuk entry.
konon hebat lah tu?
padahal tak tahu nak tulis ape.

okay sangat teruja sebab maybe i repeat MAYBE
papa akan bekerja di Indonesia.
and mama apa lagi, tak sempat cakap apa2 dah cakap cam ni.

" mama xnak, kalau papa pergilah mama dah tahu lah. "

haha ape lah mama fikir bukan2.
sangat lah hebat kalau bekerja di sana.
okay jangan lah kau bandingkan hebatnya bekerja
di New Zealand ke, New York ke, London ke, Korea ke.
Memang lah lagi best dan superb. kite bermula dari bawah lah ye.
okay jangan fikir lagi pasal ni. sebab papa xkasi fikir.

okay. korang pernah rasa tak korang nak tikam orang?
aku pernah. aku pernah dengar pasal stalker.
tapi tak tahu lah aku PUNYA stalker sampai macam ni.
bayangkan dia tu, ye dia tu, siap google nama aku.
search no aku lagi. haha bangang.
padahal aku buat on9 shopping kan?
confirm lah no aku bersepah2.
ini bukan jenis stalker yang suka kita.
kalau ade kesempatan nak cakap i lev u.
ini jenis stalker yang kalau nampak kita,
dia boleh bunuh kita atau bakar rumah nenek kita.
omg siapa kah si bodoh ini?
pernah sekali aku di ugut gambar aku akan di superimpose.
haha aku tak nak cakap bangang. tapi nak buat macam mana kalau memang
dah bangang kan?

katanya mahu malukan.
mahu letak muka aku di badan mereka yang berbogel.
sila kan lah. aku bertudung. mungkin kerja kau sukar sikit.
sikit pun aku tak takut. gentar ape tah lagi. ecehh.
aku tahu siapa aku.
mama papa tahu siapa aku.
family aku tahu siapa aku.
my friends hopefully they know me well. :)

dan lagi kejang eh kejam.
si stalker ini kan, dia add kawan2 aku.
di myspace. mana lagi kan?
tak tahu lah kalau dia ada add di friendster ke facebook ke.
entah. sebab banyak sgt kan. aku malas nak tanya satu2.
lantak pii lah.

yang bagus nye. dia buat satu myspace.
khas untuk aku. :') thanks.
tujuan myspace itu, kononya ingin memalukan aku.
dua kali dia buat, dua kali aku mengadu kat tom.
dua kali myspace itu di delete. haha
mungkin sekarang dia buat untuk kali ketiga kot.
nasihat aku. janganlah buat satu2.
buat lah sekali lima. kalau satu kene delete, ade lagi empat kan?

tolong pandang dan cermin diri kau dulu.
ingat kita berada di bumi Tuhan.
ingat lah. aku tak kan maafkan kau.
sampai mati pun aku tidak akan.
melainkan kau datang dan minta maaf depan aku.
depan mak bapak aku dan kawan-kawan aku.

p/s : entry lepas ini akan menggunakan kata pengganti diri saya dan kau. papa kata aku tu kasar.

4 comments:

mierabun said...

ini mamat yg ko cter kt aku tuh ke? aduihhh.
begitu skali :(

dianna said...

tahu xpe. saiko gile en?

Ynn. said...

psycho gila. ee takutnya

dianna,u t8cre tau :)

dianna said...

yeahhh ynn. dont worry :)

Followers