5/12/2009

Penat lelah seorang perempuan II


hai anak - anak.
semalam waktu aku tidur.
tibe2 terbayangkan design ni.
haha sebenarnye design yang dibayangkan adalah pacman memakan hantu.
tapi tibe2 terjadi hantu tersengih2 pulak.
but aku berpuas hati dengan output ( cehh pepandai je kau ) yang dikeluarkan.
beg ni sangat sesuai untuk dibawa ke kelas @ kuliah.
boleh isi seberapa banyak buku kau nak ok.

kali ni beg ini pun untuk dijual.
terharu nye beg pink handmade sebelum ini sudah ade pembeli. :')
thanks.

okay kali ni beg ini pun bernilai RM25 dan free postage.
jadi kalau sape nak, cepat2 lah ye.

p/s : sekarang ni agak rindu adek.

No comments:

Followers