5/10/2009

Penat lelah seorang perempuan

hai skema betul tajuk entry tu.
sape lah yang buat kan.
entah hape2 je.
die ingat best sangat lah tajuk entry macam tu?
ingat semua orang nak baca lah tu?
hei tolonglah penulis tajuk entry tak payah la diam kau dianna.

okay kembali kepada kedudukan asal.
tegak kan kepala.
tangan jangan lah letak atas mouse lagi.
tolonglah cukup lah. haha

okay hari ini sangat mempunyai idea kreatif dan mungkin juga rajin.
jadi siap lah sebuah beg yang sangat cantik bagi aku.


:')

okay beg handmade yang delicious ni untuk dijual.
ntah sape lah nak belikan? eceh eceh beli lah beli lah.
harga tak mahal RM25 je. free postage lagi.
jangan nak cakap mahal sudah. penat aku tahu tak?

p/s : abaikan boxer spoungebob tuh ok.

4 comments:

Ynn. said...

lawa bag tu smpai i tanya psl tu tauu :D

btw i nk beli boxer u lh, secondhand serenade? bhahahaha

dianna said...

hahaha banyak lah u nak beli boxer i en. perli en. boxer lagi cantik dari beg kan? sampai hati. hehe

ney. said...

lukis dengan apa?

dianna said...

i lukis gune crayon n marker for fabric je dear. :)

Followers