5/15/2009

Projek 2

hehe salam people.

okay sudah sudah lah kan dengan entry emosi dan perasaan.
bosan kan? macam lah semua orang suka. saya pun sendiri tak suka.

seperti biasa lah, saya masih meneruskan hidup saya.
saya semakin bahagia dan bebas. sukanya.

ingat tak bag handmade saya yang saya buat dulu?
dua-dua dah ada orang beli. sukanya saya.
tak membazir lah penat lelah saya kan?
jadi saya bercadang untuk membuka satu blog khas untuk bag2 saya ini.

saya tak tahu nak buat nama apa.
jadi dengan sengal2 ubi nya tecipta la ini.



saya dah upload semua bag yang dah siap.
ada 3 lagi yang tak siap.
InsyAllah saya akan siap kan minggu ini juga.
jangan lupa pergi tengok blog saya itu ye?

p/s : today adik balik. sukaa :D

3 comments:

Ynn. said...

wahhh dianna sgt rajin. u mmg borong beg2 mcm tu ke syg?

pndai u bwt bisnes, i likeee

dianna said...

hehe i suke bende yang comel and unik. :)

syaa said...

cnteqqqqqq

Followers