5/27/2009

berupa sampah.

sejak akhir - akhir ni, mood nak update blog macam kurang.
kurang sangat - sangat. kalau update pun, entry macam sampah.
asyik update dengan kehidupan sendiri macam lah ade orang yang nak tahu sangat.

penat jadi hipokrit dan menjaga hati orang lain.
setiap kali pun entry berupa ini dikeluarkan.
wajar juga digelar entry sampah. sampah sarap.
bukan apa, apabila kita cuba yang terbaik,
sangat baik eh, terpromote blog sendiri pula.
ok dah cukup. apabila kita cuba yang terbaik,
kadang - kadang tiada siapa peduli kan?

macam itu lah kehidupan.
kadang - kadang kita di bawah.
dan kadang - kadang kita di atas.
tapi siapa pedulikan?

aku sedang menjalani kehidupan.
sedang cuba menyesuaikan diri.
aku tak mahu jadi hipokrit.
aku bukan jenis orang yang komen blog orang lain
sebab ingin blog aku dikomen juga.
aku komen sebab aku tertarik dengan entry mereka.

sudah sudah. sampah lagi ape yang aku cakap tu.
asyik merapu itu dan ini.
tadi sebelum menghadap laptop, macam banyak ayat bagus ingin tulis.
tapi sekarang kaku dan tiada apa.
ingin tonton hannah montana the movie dengan minah.

salam.

p/s : papa cakap baik berpada-pada, jahat jangan sekali.

2 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

betul2...kdang2 kita kat bawah..knkadang kat atas..n yg fenting..jd diri sndiri lagi betterr:)

p/s: lame x dgr citew sal akk:)

syaa said...

agreeeddd! tk ske org sign in sign out cmtuh. very annoying maann !

Followers