6/11/2009

Blog Tempat untuk mencarut

sangat menyampah dan so tak cool ok.
kalau nak jadi cool dan jadi sangat awesome dalam blogging ni.
ada banyak sangat cara. just be yourself.
jangan lah terikut - ikut blog orang lain yang KONON cool tu.
jangan jangan dan jangan gunakan kata-kata kesat unt nampakkan anda cool.
saya boleh terima kalau anda tengah marah atau ingin meluahkan perasaan.
tapi kalau dah setiap entry anda gunakan kata-kata berbaur kesat itu,
saya nak baca pun sangat tak selera. dah lah menambah dosa.

contohnya seperti ini :

tanyalah kepada sipolan lakhanat tu. die memang tahu.
bab bab gig2, indie2 ni dia sumpah sial tahu everything.

atau

tadi aku pergi alor setar. macam sial doh mamat tu.
dah lah rempit tak sedar diri. anjing.

atau

kalau kau anjing jalanan yang berupa babi siam.
haha i gurau je u all.pale hotak ko.

okay kay dah cukup.
saya sangat benci masuk blog yang suka mencarut ni.
bukannya saya tak pernah mencarut, tapi bersebab.
ingat lah. anda tak cool pun kalau mencarut.

p/s : dua entry sehari. salahkan mereka yang mencarut. HAHA

4 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

hahaa...agaknya owang2 jenis camni mmg slalu sgt dok carut2 laa kak...hihih

dianna said...

to irene : hehe agaknya kot dear. hehe biar lah mereka.

sol said...

patut bace blog azwan ali. hahahaha sol yg ade la jugak berkate2 kesat kat blog pn xsanggup bace blog azwan. pehhhh tak larat

dianna said...

to sol : haha tahu xpe. kan?kan?

Followers