6/29/2009

Satu perasaan yang down macam perasaan Abby bila Norman kena tangkap basah dengan memey.

okay tiada kene mengene.
cuma perasaan malas yang sangat mengigit tengkuk.
banyak benda nak tulis banyak benda nak cerita.
tapi memang sangat berada di zon not in da mood.
sampai rasa nak bakar laptop.
sejak akhir-akhir ni hanya update blog dengan video youtube yang kelakar.
sebab perlukan gelak ketawa dari anak - anak kecil.
okay lagi lah tak de kene mengene anak - anak kecil.

tag dari julietanna masih tak buat.
cinta pantai merdeka picture tak buat lagi.
photoshoot picture tak edit lagi.
malas malas malas.

esok update blog shawl dengan theme vintage.
dan picture pun tak ambil lagi.
malas sangat malas sangat.

semalam update blog baju sgtBAIK.
vintage dari jakarta. tapi gambar sumpah cikai mak enon.
kesian mak enon. dia juga yang kena.

blog handmade dah macam hiatus.
padahal semua dah sold. tapi tak edit langsung.
ade request pun malas nak buat.
malas malas.

kenape mesti berada di zon seperti abby ini?
walaupun masih belum bersuami?

No comments:

Followers