7/28/2009

Artis popular makan babi

sebenarnya tak kisah lah kan. anda dan anda dan juga anda nak makan ape pun kan.
kerana di entry ini i bukan nak ulas halam haram ke.
berdosa besar ke. berdosa kecik ke.
i cuma nak cakap pasal effect makan babi.
eh babi pulak. khinzir lah dianna.

semua orang pun tahu babi tu haram kan?
jadi perlu ke i nak terangkan dalam blog ni tentang keharaman babi tu?
tak perlukan? sebab anda semua kan dah besar panjang.
nanti kalau i tulis pasal halal haram. ada pulak yang mengumpat i.
ha you lah. jangan lah tak terasa hati. sila lah terasa hati.

hmm bukan nya apa. kadang-kadang orang ni cetek fikiran.
kononnya dah pandai sangat. bila ditegur mula melenting.
mula lah nak merajuk. mula lah nak fikir bukan-bukan.
eh dianna boleh tak jangan merepek. okayyyyy
i ade dengar cite pasal seorang artis tuh.
uhh famous ohh. sangat famous.
see see. dia makan babi tau.
ha jangan cakap i tuduh sebarangan eh.
i baca kat sini.

i nak bagi tahu kat die and anda eh bukan anda lah.
anda yang makan khinzir tuh, yang anda goreng berlada tuh. euwww
cuba periksa perut anda. cuba cuba.
ada nampak macam ni tak?




p/s : no no no you cant hurt me. :)

4 comments:

Ynn. said...

hahahaha gila babi lah siapa yang teringin nak makan babi dan makan babi ni tsk

geli gila tgk cacing tu, seronok die bekejar2 dlm perut eeww

eh u lupa nk letak kt labels siput babi AHAHAHA

dianna said...

memang suke lah sgt die kan?
korek korek perut orang tuh kan?kan?

aah aah. i lupe nak letak siput babi.
kesian die terpinggir.

julietANNA said...

ewww camne laa diorang ni blh timbul niat nak makan babi tu erk?nampak pun geli and tak selera.
macam dah takde benda lain sangat nak makan T______T

dianna said...

walaaa walaaa. julietanna kalau babi tuh dh digoreng nampaknya sedap. tuh yg terlupa diri tuh.

Followers