7/15/2009

Fasha Sandha pun sakit juga.


1

2

3


i sedang sakit ni kawan - kawan. kepala pening hidung tersumbat.
petang tadi i skip kelas audit tau kawan - kawan.
rupa - rupanya takde kelas pun petang tadi.
buat penat je saya & mai konon2 ponteng kelas.
okay i sakit ni kawan - kawan. tapi saya tetap tulis blog kawan - kawan.
eh ape ni? kawan - kawan je tak sudah-sudah i benci tau.
mesti adik-adik i jeles gile i asyik cakap kawan-kawan kan?
i tak cakap pun adik - adik kan? alah i bukan pilih kasih lah.
i saje je nak manja kan semua orang sama rata. ( tibe-tibe ).
haha ape ingat i famous macam fasha sandha ke?

kalau i bawa kain tuala kecil hadiah dari bank rakyat tu.
anda semua rasa mai malu tak nak jalan dengan i?

maaflah kawan-kawan. sekarang i macam penat lah.
i rasa sangat tak berupaya nak buat semua benda sekali gus.
i ada benda nak cerita pasal seorang yang bukan my customer.
tapi berlagak macam i-customer-yang-dah-beli-riban-riban-barang-you-jadi-you-kena-diam-dan-dengar-apa-i-nak-cakap lah kan.
ala tak boleh belah betul lah hingus i ni.
suka je nak kacau i type panjang-panjang.
nanti lah anda. i nak manjakan hingus i kejap.

p/s : EH TERCAPS LOCK PULA. TIBE-TIBE I CAKAP I PULAK KAN?
OKAY I SELESA SUDAH. INI CARA PERCAKAPAN HARIAN KAN?KAN YOU?


2 comments:

Ynn. said...

sumpah comel guna I tau tak? HAHA

zeeqajalil said...

pakai sapu tgn ? takpenah kesah pon sbb saputgn dah jadi benda wajib ak kalau kua mane2 :)

Followers