7/22/2009

Rumah Sewa Seksyen 7, Shah Alam.

TOLONG JADI HOUSEMATE I SEKARANG. KALAU TAK I MAKAN BUDAK.

okay tibe2 jadi saiko kan. yelah mana lah i tak saiko.
tension tau i nak cari penyewa baru ni.
anda jadi lah housemate i, i kan baik.
i lemah lembut & pemalu. KAKAKAKAKAKA
enough enough.

mari sini sikit. i nak bercerita.
i sangat lah perlukan housemate baru sekarang.
sebab my housemate yang dulu semua mahu keluar.
tapi i sayang rumah i, i xsanggup tau nak keluar.
ecehh ecehhh tipu kau ni tau.

eh betul lah. i sayang lah rumah i ni.
dah lah ade internet non limited, 1G pulak tu.
mana lah i tak sayang kan? kan? betul tak?
lagipun i malas lah nak angkut almari i & meja belajar.
ecehhh meja belajar, belajar ke?
ha i malas tau. nanti nak kena sewa lori lagi ape lagi.
aduhh tensi i. tensi i.

okay kalau ade sesiapa nak duduk rumah i.
boleh contact i tau.
tak kira lah kakak anda ke, adik anda ke.
semua pun boleh. oh lelaki tak boleh lah ye.
nanti i kene tangkap basah u nak jadi mak angkat anak i ke?
tak nak kan? ha kalau tak nak, cari yang khunsa pun boleh.
okay okay dah stop stop.

i nak pergi kelas ni.
sebelum tu i nak kasi rehat mata kejap.

taaaa

P/S : IF YOU GOT ANY PROBLEM WITH ME. CAN YOU TALK TO MY FACE?

2 comments:

momo said...

ade lg x??

FndRocka said...

kalau khunsa tu selera kat pempuan cemana

Followers