7/13/2009

Sometimes i pun drama juga.


PICTURES SAY EVERYTHING.


okay okay. enough with the pictures say everything. HAHA
saya dah jatuh cinta dengan ini budak okay.
balik johor minggu lepas such a blast.
everything perfect except one thing. and rasanya tak perlu mention disini.
sebab dia tak layak kot ada di sini. HAHA

let me story more about this little baby.
i called her siti. wah glamour nama. cam mak mak ja.
before this semua orang panggil dia bunga. why?
sebab dia cantik, comel & berkembang mekar seperti bunga kot.
but bila dia dah besar, bunga became not nice maybe.
so we turn into siti. and she still like that. cantik, comel & mekar. :')

she is so comel, sampai everything yang dia nak & minta,
kita akan bagi walaupun dalam hati meronta-ronta taknak bagi.
dengki kan? haha dia suka tengok dora. comel juga macam dora.

dia juga camwhore tau. pantang, let me repeat, pantang.
nampak kamera pasti lah dia akan ambil gambar dia saje.
ini buktinya. lihat lah lihat lah.



ouh sayang nya dia. sayangnya. rindunya rindunya.
TOLONG DEKATKAN JOHOR DENGAN KEDAH BOLEH TAK?
okay tak boleh terima kasih.

enough about this girl ye people.
mari kita muntah tengok pictures di bawah ye.


okay 1 2 3 muntahhh.

p/s : mai & mierae tolong jangan keluarkan hingus.

4 comments:

Ynn. said...

okay both comel mcm x fair if i kate i comel HAHAHA.

Nur Renaddia Redzuan said...

hahaha, jeles tak dpt balik kg. adik siti comel. gmbr k.long tu mmg geli.

baby said...

A'AH LA DIANNA.SITI TUH COMEL.rawrrrrr :p
oh lupa, u pon comel je.xmuntah pun.hihi

mierabun said...

wehhh, hingus aku dh keluar meleleh dh.
air liur pon sma.
wahahaha
;pppp

Followers