8/22/2009

:)

semalam sebelum first ramadhan bermakna bukan hari ini.
jadi maknanya semalam adalah hari sangat penat dan best.
tak tergambar rasa penat kaki,badan,tangan,lutut & kepala.
tapi best take note ye bile i ckp i best maknanya best. :)

i malas lah nak upload gambar hari penat & best semalam.
kalau i rajin, esok i upload okay kawan - kawan semua.
macam lah semua orang nak tgk gambar kan? perasan.
eh bukan lah i ckp dekat kawan-kawan i, mereka mereka.
OKAY DAH DIANNA CUKUP CUKUP MEREPEK.

kan i pernah cakap rasa gembira tu dtg dari kita sendiri.
ingat tak i pernah cakap, anda kan selalu lupa. xpe lah.
semalam i hampir down sedikit untuk hari best & penat.
tapi i cuba jugak untuk melupakan rasa down i ni.
jadi hasilnya i gembira terlampau gembira sampai menangis.

_____________________________________________________

i baca blog esha dan i rasa sangat nak post lah entry ni kan.

Doa Jibrail menjelang Ramadhan, Ya Allah abaikan puasa umat Muhammad S.A.W jika sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak memohon kemaafaan daripada aha & ibunya, tidak bermaafan sesama suami isteri, serta tidak bermaafaan dengan mereka di sekitarnya...

i macam terkedu,i memang takde minta maaf ngan mama & papa.
tapi insyAllah mama & papa maafkan kesilapan i yg i sedar & tak.
i pun tiada minta maaf dengan kawan-kawan i, yg rapat atau pun tak.
entah kenapa i macam tak terfikir atau i macam ambil ringan.
jangan risau, i memang loser sikit ye ulang lagi i loser sedikit.
sebab i pun dah maafkan semua orang, jadi i ingat semua org pun
maafkan i. PERASAN MASYALLAH KAU NI DIANNA.

tapi i tahu mesti ade yang tak maafkan i.dlm hati tu rasa benci
dekat i makin menyubur macam pokok bunga di baja hari hari.
jadi i ambil kesempatan ini untuk minta maaf kepada semua orang.
yang jauh atau dekat, yang rapat atau tidak dan semua lah.

dan i juga ingin minta maaf kepada :

MAIZATUL AKHMAR : kalau ada apa-apa yang berlaku diluar
kawalan aku. dan jangan lah fikir bukan2. :) sbb aku syg kau.

AMIRAH AZHAR
I : we both know what happen.things happen
unplanned.

SARAH SAKINAH : if there's any, only Allah know why. and again
im sorry.

ZUREEN : its seems nothing happen, but if there any im sorry.
i didnt mean it.

MASTURA : silent treatment that we both make ( unplanned ),
its hurt but anyway i know that im not a very good friend,
so im sorry.

dan kepada semua kawan -kawan baik sampai mati :

FAED,ZANNA,EMY,LILI,DEKNA,KAKPAH,AMOI,NIZA,
BESKOT,IDA,TIQOT,SIAH,LIZA,NELLY,YUNI.

korang tahu aku sayang korang.sorry sebab jadi loser.
i promise it would not happen again. AGAIN note that.

kepada semua kawan-kawan rapat :

TINI,IEQA,IEKA,YEEN,AZIE,FARAH,NAQI,ANIS,NADIA,
DHANYA,MUAZ,ZAID,RAJA,NIK,IKRAM,KIMI & ALIF.

kita selalu ade sweet times & moments kan? kan?
kalau ada salah & silap, terlanjur kata, harap dapat maafkan.

dan kepada semua kawan-kawan aku yang tak dapat nak disebut
namanya. aku minta maaf ye.

salam ramadhan.

P/S : dah 3 kali dia panggil i sayang ;)

8 comments:

hannamaruku said...

happy fasting dear :)

dianna said...

happy fasting sayangku intan payung gunung meletup. hehehe :D

Tyna Aizat said...

eh, i nk la tgk gambar semua tu.

alamak. i pn tak minta maaf ni.
mcane ni. dpt pahal ke x puasa hr ni. huk. thnks for ths info babes.

dianna said...

to tyna : yeah welcome dear. :)
hehe kepada sesiapa yg taktahu xpe kot.hehehe

chipsmore said...

ok..mintak maaf kat sume org pasni bile da bace entri ni ;)

dianna said...

hehe betul betul :)

mierabun said...

no hard feelings,just hope everybody forgives each other! :)
raya jmput dtg umah.heheh

dianna said...

insyAllah :)

Followers