8/25/2009

cuba dalam satu masa bukak 40 keping gambar dan resize satu-satu dan tak sempat save tiba-tiba tertekan X yang warna merah tu.

sakit hati kan?
jadi gambar hari best & penat mmg sumpah malas nak update.
i will save it in my pendrive and give it to you eh best friend.

and and and tadi i jumpa kawan terbaik ;)

2 comments:

ღ~n0n0i~ღ said...

Hahahaha...
Upss.tak baik gelak, orang tengah sakit hati..huhu T_T

Ye la..memang sakit hati, penat je buat, tiba-tiba tak sempat save. Salu jadi gitu bila buat keja, nasib baik ada auto-recovery. Tapi ni takde recovery ni.

Takpe lah..takde rezeki lah ek nak tengok gambar hari best?

dianna said...

haha macam tu lah nampaknya cik noi syg :)

Followers