8/09/2009

Everyday is a good day. :)


semalam was a very good day. gelak sampai nangis.
kelmarin pun good day jugak. gelak gelak sampai tersedak.
and today was good day jugak. my house dah full.
my laptop dah normal, my parent come to see me tonight :')

semalam sangat risau bila keluar dari pukul 2 sampai pukul 10 malam.
terabaikan semua waktu sembahyang. macam orang tak ingat dunia.
sekali balik rumah nak get ready sembahyang ishak then guess what?
tiba-tiba i period. waa suka gila i lompat sorang - sorang.
boleh tak kalau i cakap i tak berdosa sebab i tak sembahyang tadi?
patut lah i rasa sangat tak selesa & macam takde mood nak tgk semua benda.
HA DIANNA TAKDE SAPE NAK TAHU KAU PERIOD KE TAK.

ha okay lah back to the good day. :) :) :) ( ANNOYING NYA KAU NI ).
terima kasih sebab everyday is a good day k.
ingat tak entry lepas doa i untuk sentiasa gembira setiap hari?
dimakbulkan juga. terima kasih ya Allah.
ala bukan takde bende yang buat i tensi,
tapi i ada kawan yang bleh i cakap babi bodoh banggang kat dia banyak kali.
and dia just gelak gelak and cakap sayang lah bodoh kau kan kawan aku. :')

tak sabar nak tunggu mama n papa datang Shah Alam.
walaupun dah jumpa dieorang minggu lepas.
kalau nak jumpa hari-hari boleh tak? boleh lah.
i ni homie person tau. i tak suka keluar sangat except for shopping.
jadi i sangat perlukan home stuff yang boleh i rasa sangat comfortable
eventhough i jauh dengan rumah i. ye terlampau jauh. hish benci lah.
ok lah i dah redha rumah i jauh. i suka rumah i kat Shah Alam ni.
sukaaaaanyaaaa :D

P/S : everyone please take care of yourself. ramai orang sakit sekarang. H1N1 sangat bahaya.

No comments:

Followers