8/17/2009

Hello Perempuan Murahan.

hai hai. no offence. kalau anda bukan perempuan murahan,
jangan lah mencarut bila bukak blog i okay.
im decided to hide comment sbb i taknak ada salah faham.
so, now on kalau ade ape2 nak ckp dgn i, ckp kat shout box okay.

sebenarnya bukan nak ckp ape, i ni dah tahap menyampah cipan.
tahu tak tahap menyampah cipan tu mcm mane?
tahap kalau tengok muke kau, rase nak terajang atau tunjuk fuck.

sudah cukup lah kau nak berlakon depan semua orang kan.
yang kononnya kau tu baik sangat, aduh lemah lutut aku.
kalau kau buat perangai dengan orang lain, aku tak kisah.
tapi sekarang kau dah buat perangai dekat aku pulak kan?
cukup lah. cukup lah. ingat sikit kau tu dah takde ape-ape.
harga diri pun ade ke tidak. fuh marahnya i sampai berckp
pasal harga diri dan bercakap aku kau dengan kau.

kadang-kadang bukan ape, aku rasa hati kau ade hasad dengki.
sebab setiap yang berlaku ade je bende yang ko nak komen.
mula-mula kau cakap lain, lepas tu kau buat lain.
senang cakap kau ni, cakap tak serupa bikin lah.
macam tin kosong yang ade batu kecik satu kat dalam dia.
kalau digoncang bukan main bising tapi isi nya HAPRAK.
mula2 beriya je kau ckp pasal orang tuh.mcm kau yg betul.
tiba-tiba bila dah lama, kau baik dgn dia.mcm die kwn baik kau.
lepas tu tabur fitnah pasal org lain, kononnya org lain mengumpat
die dan kau kononnya jadi org yg paling baik dlm hal tu.
bullshit lah kau. ya Allah marahnya aku sekarang.

entahlah buat lah sesuka hati kau pun wahai manusia.
cuma ingat lah kita hidup ni sekejap je bukan selama2nya.

No comments:

Followers