8/20/2009

Hey Ladies - Rossa



i suka lagu ini. terlampau suka sampai rase nak hafal je lirik.
lagu ni dapat meyedarkan i EH I DAH LAMA SEDAR OKAY.
maksud i lagu ni dah semakin menyedarkan i dalam soal ini.
eh soal apa? soalnya hati ke? KAH KAH KAH hampeh kau.

kepada perempuan di luar sana, dengar lah lagu ini.
i tahu orang zaman sekarang dah tak dengar lagu indon.
semua dengar lagu English je. but i suruh dengar kan.
jadi ape lagi, kene lah dengar. bukan kene bayar pun.
hehe kenapa selalu teremo ni, suka marah pembaca dlm
diam ni. kenapa? kenapakah?

bukan marah lah, itu nasihat. sugguh i bagi nasihat.
:)

10 comments:

Tyna Aizat said...

yes babes, eventhough i tak lyn indon, tp i pena dgr lagu ni.
my big bro kata lagu ni lagu plg bodoh. yes, its sound stupid but ths song have its originality advises. gurl shud listen&undrstnd apa y nk rossa sampaikan. apepun rossa sgt cantek. hehe.

Ynn. said...

i pun sukaaa i pun sukaaaa i pun sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa sukaaaaaa sukaaaa HAHAHAHAHA

gila annoying buat mcm tu kot hik2

dianna said...

to tyna : yeah yeah betul tuh dearie :)

to ynn : hang sawan ke?hehhe

MIRA said...

mira pn ske lagu nih. tang korus tuh.
hey ladiessss

dianna said...

yeah bagus sume org suke lagu ni :)

hannamaruku said...

aku tau lame dah lagu ni.
gila menyedarkan ouh.
kalau nak buat wild party, pasang lagu ni. ceh ceh.

dianna said...

waaaa aku je baru tahu lagu ni T___T
benci kau hanna hahah

chipsmore said...

i da lame da taw lagu ni...da hafal pon da lama....b4 lagu ni kua radio lg da taw...hikk ;)

dianna said...

uwaaaa nampaknya i saje yg ketinggalan zaman. xpe xpe. i tabah.

MIRA said...

eh dianna, dok s.a kan.
ktne

Followers