8/30/2009

I got this cool friend eh super friend lah.

salam and all of you must know that im home :)
tehheee its such a long day tau before i get home. hish
kereta i rosak lah, rumah black out lah, buka tak best lah.
and sampai hari yg i nak balik pula, my friend suppose to fetch me,
and send me to Subang Airport and i asked him to fecth earlier.
sebab i takut jem and plus i tak tahu jalan nak pergi sana.

tahu tak, i tunggu die almost 2 hours kat rumah tapi dia taksampai.
i dah macam orang gila kat rumah calling everyone and crying.
bila i call dia, dia taknak bagi tahu kat mana and die just ckp tunggu.
tunggu tunggu nanti dia sampai.actually i tak risau pun, sebab i tahu
dia mesti sampai and i mesti sempat naik flight.but you know lah kan,
i memang sangat pengelabah. haha instead of sabar im crying. ngek kan?

i called him again and again then marah2 dia on the phone.
but he still laughing and cool & said tunggu tunggu nanti dia sampai.
im yelling at him banyak kali tau tapi die macam tu jugak.
asyik gelak je.bagus betul kan?then almost 7pm baru die sampai
my house and i mcm da nak merajuk. konon taknak ckp dgn
dia dalam kete, but bukan dia yang salah, jalan jam.salahkan jalan.

dalam kereta dia takmarah i pun.siap boleh gelak2 lagi adalah.
i pun macam okay lah. i yang suppose kene marah sebab tak sabar.
now i macam terfikir buat ape lah i nak marah2 kan? i mean, bukan
dengan my friend tu, dengan siapa2 je lah kan? i kene banyak sabar.
everyone pun kene control their anger sebab kita semua dah besarkan?

instead of yelling and screaming sepatutnya kita bersabar.
i macam sangat kagum dengan mereka yang penyabar.
terutamanya my dad. sangat penyabar okay. gila penyabar.
and second my friend tu, dia penyabar tau kalau i membebel
pun nanti die senyum je. bagus kan? ha bagus.

actually i dont know why im writing this eh typing lah.
its 7.47am and i dont feel like sleeping.
im just enjoy and feel such a blast surrounding by people i love.
okay dah cakap ni banyak kali. suka hati lah kan?




8 comments:

chipsmore said...

same ada dy mmg bagus ataupun dy malas nk layan pempuan membebel..ahaha :D

dianna said...

haha aah kan. tak terfikir pulak tadi. hehe

chipsmore said...

haha...sila pk...hee ;)

dianna said...

hehehe okay akan difikir :)

hannamaruku said...

haha, ok cmel gle entry ni :P

dianna said...

comel hanna? comel? comel je? taknak kawan kau dah. fine

ღ~n0n0i~ღ said...

Susah sebenarnya jadi penyabar ni..tapi nak taknak kena jadi juga..hihihi

comel je kawan tu.

dianna said...

to nonoi : haha mmg betul. erkk comel ke? haha

Followers