8/10/2009

Puas hati tak bila i cakap i tak sempurna?

kalau dalam hidup segala benda i akan cerita dgn my family.
ye bila i cakap pasal family mesti lah papa,mama,adik,mina,
cousins,atok,uncle & auntie. ye betul.

takpayah lah nak mengata i manja atau mengada-ngada.
tak payah lah nak berdetik dalam hati cakap i gedik.
sebab i dont care at all. sebab semua orang pun tahu.
family relationship takkan putus sampai mati pun. :')

papa cakap jangan layan orang gila nanti kita pun gila.
papa cakap juga tadi jangan layan orang bodoh nanti kita pun bodoh.
kita ni cuma kurang pandai je kan? bukan bodoh.
ish ish dianna jangan lah berkata bodoh lagi.

i suka sangat dengar cakap papa. bagi i, apa papa ckp mesti betul.
kan papa kan? sebab papa dah lebih lama hidup dari akak kan?
mesti ade org tgh mendoakan keburukan i sekarang kan?
tapi takpe itu namanya dugaan. i kena lah tabah kan? POYO GILE KAU.

jadi sebagai kesimpulannya, i memang macam ni.
suka cerita everything kat my family. suka call mama 4 kali sehari.
suka belanja tak ingat dunia. suka beli baju lepastu tak muat.
suka makan banyak-banyak. suka naik teksi dari bas.
pemalas naik tangga. pemalas jalan kaki.
ha banyak keburukkan i kan.puas hati tak sekarang bila i cakap i tak sempurna?

P/S : ADAKAH ANDA JEALOUS I TAK PERLU BUAT APE PUN BUT MONEY STILL FLOW IN? join lah myspace tunai. ( HAHA TIBA-TIBA KAU NI. )

8 comments:

baby said...

SYG, myspace tunai tu acah2 ke btul?:D Musykil i

dianna said...

myspace tunai tu betul.
tapi kene rajin lah.
kalau dpt cari org ramai bawah kita,
untung lah. hehe

entah i bukan masuk pun myspacetunai ni. sje2 je tulis.

sasha* said...

peduli je apa org kate.we always seem to fall without family to hold ;)

dianna said...

to sasha* : yeah mmg betul :D sometimes ade sesetgh org terlampau melebihkan org lain dri family die.
ntah ape2.

hannamaruku said...

la, mereka dengki tu.
standard. secret admire tegar u tu.
jangan gelabah je.
buat relek buat relek.

myspace tunai?
penah dgr tapi takut la nak join?

dianna said...

haha ye betul2. dengki ah tu kn.
bg flying kiss karang.

ms tunai, xyah takut dgn die.
die bknnye mkn org. haha

julietANNA said...

u iklan2 ni dah boleh masuk myspace tunai.haha.mesti ramai punya masuk bwh u :D

dianna said...

to julietanna : haha ye bagus lah. masalahnya i xmasuk ms tunai pun. u masuk ah. dah kaya raya nnt bleh belanja i :)

Followers