8/31/2009

Saya kan kuat dan gagah macam Tok janggut

dah dah. pergi pergi. jangan datang lagi. aku tak nak dah.
enough enough. its hurt tau tak. bila kau bagi harapan.
then somehow we both know eh bukan aku tahu kita
memang tak kan pernah dapat together. shit shit shit.
biar lah. cukup lah. macam dulu balik je lah.

annoying lah post entry emosi time merdeka ni.

HAPPY MERDEKA PEOPLE :)
im just too proud be malaysian and muslim

7 comments:

YnaaOhYnaa said...

epy merdeka too babe! =)

Tyna Aizat said...

happy merdeka juga babes.

yah, so anoying sbb mlm merdeka tu i juga emo sbb period pain plus marah2 kat bf ta tentu pasal. then hati sndri sakit, huk. tp pn evrythng da ok. hop u pun ;)

dianna said...

to yna syg : happy merdeka dear :)

to tyna aizat : haha tahu xpe. i punyer ok lah. malas i nak pk dah.hehe

Ynn. said...

hahahaa u emosi sampai terponteng clas eh? sep sep*

HAK HAK HAK

ღ~n0n0i~ღ said...

Happy Merdeka Dianna =)
Jangan emo emo k, be happy ye.. *Hugsss*

-niesa amer- said...

Ya, i suka sgt tengok UP. agree la yang kisah cinta tersembunyi tu ada. mcm2 elemen ada.

and happy merdeka too (although dh terlewat sehari kut)

=)

dianna said...

to ynn : haha tahu xpe ynn.

to nonoi : hepy merdeka dear :) hehe tak emo dah. tak emo.

to niesa amer : best kan?kan? hehe happy merdeka :)

Followers