8/15/2009

A sweet little warning.


kesian kadang - kadang tengok orang teruja sangat dengan
sesuatu benda.
bkn teruja kalau beli beg Chanel baru atau teruja
dapat muat pakai baju size S.
tapi teruja atau bahasa baiknya
terlampau over dengan sesuatu benda.
aduh penat betul kene
berkias-kias ni, maklumlah nanti ada pula yang saman.

eh bukan saman nanti ade pulak yang maki hamun dalam hati
lepastu tiba-tiba
buat entry khas utk i dan cuba msg seberapa
ramai orang untuk dapat back up.


untuk pengetahuan semua entry ini bukan di tuju untuk seseorang
tapi untuk
semua orang lah yang merasakan diri dia tu melakukan
perkara ini lah kan.
i tahu blog i tak hebat pun, bukan ada siapa baca
tu sebab nuffnang bagi duit
. KAH KAH KAH KAH
( EH EH TERBELAGAK PULAK DALAM DIAM. ISH ISH KAU NI DIANNA. )



seriously said i takkan komen blog orang kalau i taknak
dan i takkan komen,
blog orang yang tulis macam ni
AkU rAsE seMaLaM aKu LuPa NaK bAsuH bErAk.

minta maaf cakap lah tapi menyampah lah nak menjaga hati ni kan.

i tahu semua pun nak semua orang tengok blog dia.
suka sangat lah kan
kalau orang tengok blog die terus bagitahu mak
suruh buat pulut kuning bagi jiran2.
kalau mak tak nak buat pulut
kuning atau pulut kuning hangus nanti tulis dalam blog.
lepas tu kalau
ade orang komen, suruh mak buat kenduri sembilih ayam pula.

kalau mak tak mampu nak sembelih ayam nan... DIAM AH KAU DIANNA.


sebenarnya apetah i merepek dari tadi masih tak sampai
isi penting.
mukadimah panjang sangat lepastu takde kene mengene
dengan isi penting.
terus cikgu bagi markah koso.. DIAM DIAM DIAM
okay dah cukup enough enough. sebenarnya nak bagitahu pasal ketaksuban.
ketaksuban membuat blog sampai jadi tak keruan kalau boleh nak jadi famous
macam HANIS ZALIKHA ataupun paling kurang pun nak ada komen 30 lebih.
apetah aku cakap ni sumpah macam sampah sarap dah jangan baca blog ni lagi.

sekarang isi penting semua orang kena bagi perhatian.tolong tutup
tv tu kejap.
kejap lagi sambung balik.amboi kau demand kan nak
online depan tv.
kadang-kadang ada orang nak blog famous sampai
jadi copycat atau tirukucing.
memang pandai dan bijak nak jadi
famous tu,rasa nak tampar je muka.
kalau berlaku di luar bidang kuasa
maksudnya macam mereka yang tak dikenal,
boleh maafkan.
boleh anggap macam kebetulan atau karma atau takdir tuhan.

tapi ini kes confirm kau update hari2 ingat aku buta ke apetah
perangai kau ni.
terlampau marah sampai nak taip kemarahan pun
tak mampu dah.
cuma mampu pasrah je dgn perangai manusia yang
nak kmpl duit nuffnang tu.
semoga berjaya lah hendaknya ya.
jangan sampai anda malu sendiri nanti ye.



1 comment:

sasha* said...

hehe best ke jd femes?sy private kn blog utk sy sorg je skrg :)

Followers