8/27/2009

This what friends for :)




hello and salam ramdhan. ecehhh ayat bunga-bunga je nak mula kan?
i sepatutnya rasa penat sangat today tau.tapi tiba2 tak rasa.
rasa bersyukur dan berterima kasih pula adalah kan.
3 pics above maybe cant show how happy we are & how happy
i am to have them as friends and cant show how im proud to be theirs.

first of all, i would like to say that im not the one who always
appoint,oh you are my best friend, and you my friend and you
my close friend.im just comfortable be friends with everyone
and love them as much as i can lah kan.sebab i dah set kat mind,
i already have best friend.so i macam dont mind lah kan.
asalkan berkawan & gembira sentiasa.

semua orang tahu i macam suke gelak macam nak gila kan.
jadi i pun kawan dengan orang yang suka gelak,suka buat lawak.
lepastu gelak sampai tak berhenti lepastu sampai menangis sikit.
i macam suka gila dapat kawan-kawan macam ni lagi sekali tau.
selepas i dapat my very best friends i dapat lagi kawan macam ni.
jadi i rasa macam teruja dan rasa Allah memang sayang kat i lah kan.
kereta i kecik tau, jadi i macam ada agak ramai kwan perempuan
yang rapat, jadi kalau nak naik kete confirm tak muat tau.
kat depan mesti duduk due orang lepastu kat belakang macam
ikan sardin.duduk rapat-rapat lepastu tindih-tindih lepastu gelak.

yang i terharu campur kelakar nya lah kan.setiap kali ade bumper,
confirm lah kereta i akan jejak bumper tuh kan?lepastu bunyi.
mak aihh mengiurkan lah sangat rasanya macam dah calar balar
bawah kereta tu ( KALAU DITERBALIKKAN LEPASTU TENGOK ).
dieorang mesti semua angkat bontot ramai-ramai konon taknak kasi
berat lah ape bagai lepastu gelak-gelak lagi lepastu sampai time ieqa
tak boleh berhenti gelak, yang tu memang i kelakar gila. KELAKAR!
then berkesan pulak cara tu,angkat bontot kereta tak berat konon.
mmg bahagia jelah hidup sebagai seorang yang suka gelak xberhenti.

tapi tadi waktu i hantar ieqa (YANG SUKA GELAK TAK BERHENTI),
pergi Pusat Kesihatan (PK) uitm untuk korek tangan dia yang sakit
tu, ade satu perkara yang memang i mintak jauh berlaku dekat i.
ye perkara yang i mintak jauh berlaku dekat i tau. DEKAT I.
okay i langgar motor tu eh bukan motor tu langgar i, okay bukan.
kami saling berlanggar sebab pemandu motor main mata dgn farah.
sampai taknampak kereta i yang sempit ni lepastu kami berlanggar.

i pun malas nak lukiskan kejadian yang dah berlaku tadi sebab
i dah cerita kat semua kawna-kawan i secara details lepastu haus
sebab banyak sangat bercakap dah lah bulan puasa pulak tu kan.
nasib baik mereka ada dekat i tau, mentenangkan i yg dh pakingson.
nasib baik juga budak perempuan tu takda apa-apa. Alhamdulillah.
nasib baik juga motor budak tu takda apa-apa. Alhamdulillah.
tapi kereta i macam remuk, ecehh remuk. macam kemek dan
terkopak lah kan.bukan setakat tu poket i pun terkopak jugalah.

i terharu sangat sebab kawan-kawan i semua mentenangkan i.
lepastu kawan lelaki terbaik i, bawak i pergi kedai kereta.
lepastu tolong i macam-macam sangat,lepastu sanggup ambil
kete untuk hantar i balik rumah,lepastu tunggu i kat tempat panas.
lepastu tolong i lintas jalan,lepastu perli i kat facebook.eh eh?
lepastu dalam kete kawan perempuan terbaik i kol, tanya
keadaan i ecehh keadaan i padahal keadaan kereta i lah kan.
haha okay tipu.bertanya keadaan i. terharunyaaaaaaaaa :')

terima kasih Yeen,ieka,ieqa,farah,raja,kimi,dhanya & zaid.
dan semua orang lah kan. i sayang korang lah.sumpah sayang tau.



it cost me almost RM300 :(

15 comments:

sasha* said...

ala siannye u.kazaa pn br lepas accident.kete dia kene dlm rm400 cmtu

Tyna Aizat said...

bestnye ada kwn2 y terbaik kan.

btw syukur u x ape2. =)

dianna said...

to sasha : rm400? ya Allah mahalnye.
kesian kan. hmm i paham dah perasaan org yg kene betulkan kete mahal2. ehe
babe, nak baca blog :(

to tyna : thanks sygg. nasib baik i okay. nasib baik budak tu pun ok.
kalau tak, mati lah i kan. hehe

Zeeqa Jalil said...

bawak kete pastu mulut pot pet pot pet, mmg ah jd cmney. ;p

dianna said...

amboi kau zeeqa memang kan. shut up yuuuu.

Ynn. said...

bestnyeee ade kwn mcm tu. ynn xde +___________________+

eyy kesiannya u :( rm300 uh

dianna said...

heee i ni bukan kawannnn u ke ynnn? :(

tulah rm300 tuh. lenguh tangan i nak kuarkan duit. hehe

baby said...

alaaa,kesian rm300 u.dan u jugak.hehe.naseb baik u oaky je en :)

dianna said...

haha mmg i okay :) sbb i tak bergerak pun. hee

ween said...

alahai siannyeee kat keta u!
abis kemek, xcomel dah.
ween pun pernah ter accident.
keta kancil je tp repair almost RM2k.
sbb cemin depan habis pecah,
pintu pun tecabot. huhu.
Luckily u xpape Dianna.
Take care ok :DDD

chipsmore said...

bestnye dapat kengkawan cenggitu ;)

chipsmore said...

kawan kawan yg best ;)

chipsmore said...

eh! komen box ni elok ke x ni?? ke line cni yg x betol?? huhu

dianna said...

to chipsmore : sayanggg komen box okay lah. u dah send banyak kali.hehe best kan dpt kawan cm tuh? :D

dianna said...

to ween : mak aihhh rm2k? ish ish. lucky i punyer eksiden tak teruk. tak teruk pun almost rm300. kalau dah rm2k. it must be even worst kan ween dear? yeah lucky again because im okay and everyone is okay.

you take care too :)

Followers