9/12/2009

Berbuka puasa with my beloved friends :)






i had so much fun yesterday and today.
ketawa sampai menangis nangis lagi dan senak perut.
semalam makan di kfc dengan yeen, ieka, qaqa and farah.
i dont have pictures with them sebab penat and everyone
pun asyik bercerita about rambut tebuan guy tu sampai
gelak menangis dan lupa nak ambil gambar. aishh

and today berbuka with rose, siti and sari. :)
kelakar betul, bila lama tak duduk sama-sama,
tak sangka masih banyak cerita nak cerita. HAHA
kelakar betul siti asyik buat lawak and buat semua
orang gelak je. hish rindu siti lah time malam ni.

nothing much to update. now im trying to stdy.
and final is AROUND THE CORNER. and i want
a good result. so what do you expect?
play less? yeah betul. berusaha dianna. :)

p/s : to mira, weh sory ah aku tak dapat nak update lagi aku
buka dengan kawan aku tuh. pictures not with me yet.
nanti bila aku dapat, aku update laju2 tau.

5 comments:

Tyna Aizat said...

bila nk buka pose ngn u nih. hurm.

dianna said...

to tyna : hmm tak tahu lah dear. u decide lah ;)

farah said...

gambar makanan takde ke dear?

:D

MIRA said...

owh yeke. xpelaa aku tgu

sasha* said...

i dh beli shawl cam u ni tp tak taula pakai ke tak nanti haha :D

Followers