9/29/2009

Gambar raya bukan artis popular.

salam. untuk pengetahuan semua i tgh berada dalam keadaan
alergik yang maha dashat tapi itu semua tidak menghalang i
untuk mengupdate blog. heee :) jadi kalau ade rasa yang benci
tu, boleh tekan icon X merah kat atas tuh ye. i tak halang.

i nak sangat update pasal beraya di melaka the real kampung,
but i tak transfer gambar lagi di sebabkan kemalasan yang
terlampau. jadi i update dulu gambar my first day raya :)

so again, let the pictures do the talking. nak banyak2 gambar,
tengok kat facebook ah. :)






keluarga kami ramai lagi. tapi tak sempat nak amek gambar semua. ;)


P/S : nak minta maaf dekat tini, mai, and ieka sebab tak dapat tolong
presentation esok, nanti teaching report aku buat k. :)

No comments:

Followers