9/06/2009

Movie Review : The Final Destination & Dance Flick

Dance Flick

ini cerita sgt annoying dan kelakar. but tahap kelakar biasa2 jelah.
pernah tengok disaster movie tak? i rasa disaster movie 5 times
better kot.cerita ni lebih kurang sama macam disaster movie.
dia adapt cerita-cerita lain masukkan dalam movie dia and kelakar
kan cerita tu.tapi cerita dance flick ni tak ambil cerita famous.
kalau orang tengok,ambil masa lah untuk faham.dia ambil dari
cerita stomp the yard and step up.ada banyak juga cerita lain.
best juga lah cerita ini.kalau setakat nak gelak2 boleh lah :)


Final Destination 4

i memang sangat teruja mentengok cerita tentang
pembunuhandan kematian secara kejam. oh memang ai very the
like lah kan.sangat teruja juga bila nak tengok final destination ni.
tapi at last i kecewa tau tau. jalan cerita same je dgn final destination
sebelum ni, yang lainnya cara mati dan orangnya sahaja. cara nak
selesaikanmasalah, cara nak tahu tentang kematian tu semuanya
sama je.im expecting this final destination will be so da bomb with
more interesting story line and more creative idea. but tidakkkk
sama sahaja semuanya.and i boleh expect the ending. sama saja.
ish boring lah.


13 comments:

Ynn. said...

u dh tgkkk? wah bagus nsib baik i tak jadi tgk HAHA

dianna said...

haha takde lah tak best sgt pun.
cite tuh best, cume yg i kecewa.
jalan ceritanya sama. hehe :)

MIRA said...

weyh salu tgk wyg ktne??
bkt raja ??

dianna said...

aah weh. bukit raja saje yg aku mampu. hehehe :)

farah said...

final destination mmg camtu la yang.

:D

dianna said...

farah : tu lah kan. :)

hannamaruku said...

ish. final destination best la weh.
sumpah best. and aku ske ending dia sbb couple tu mati same2.

aku mmg expect dorang mati gak sbb dorang takkan blh lari dari death tu. death tu stil akan kejar dorang.

cume agak tak logik sbb dorang blh tau cmne nak break the chain, and dorang tak nampak panic sbb bila dorang tau yang dorang blh tau ajal tu datang bile and sape.

tapi overall, its worth the 10.

kau jgn nak kate tak best lagi.
kau kate tak best aku delete link kau kat blog aku. hahahhaha :P

baby said...

babe, i nak shout kat box chat u tu.tp error.sabo jelah.bukan i xnak update.malas giilakk :( hehe.nak buka tghther?? jum jum.nak? :)

dianna said...

to hanna : oh kau mcm tuh kan. sbb final destination yg tak best eh yg best ni kau sanggup hilang kawan. fine fine.

dianna said...

to baby : yeah jum ah. give me your number :)

Tyna Aizat said...

nak kena tgk ni. hurm ;-)

Chapit said...

dance flick tu mmg lawak gler.
tapi crita disaster movie pon lagi lawak.
xhabis2 nak breakdance

dianna said...

to tyna : yeah pergi lah tengok. worth it tau :)

to chapit : hehe tahu xpe. kelakar sbb ade artis tuh. haha

Followers