9/01/2009

Movie Review : Up 2009 & Step Up 2

hello pretty people. start from today i will open one section
which is called movie review and of course it will be review
by me lah kan. sebab i nak kongsi semua cerita yang i suka
dengan you all semua and you all pun boleh komen pasal
movie yang i review tuh okay? :)

UP 2009

for me this story is great. very the great lah kan. sbb semua ada.
funny and sedih. bab yang paling i suke when story ni tunjukkan
kisah love story between them in silent i mean with no dialog,
but i still can sense the sweetness and the sad part of the story.
cerita ni sgt kelakar and best, it touch most part of human feeling.
i suggest you all semua pergi tengok cerita ini sekarang juga tau.


Step Up 2

cerita ini sangat great and very the best jugak.cerita ni pasal
friendship and love jugak.yang penting hero and heroin dia
sangat kacak dan lawa okay.sampai tengok cerita ini sambil
tersenyum saje.and cerita ini ada jugak part yang funny,
and cerita ni for me lah kan mengajar kita untuk berkawan
dengan orang tanpa kenal warna kulit atau darjat atau kaum kot.
tapi seriously movie ni great tau people.kelakar and very creative.
cepat pergi download sekarang eh bukan pergi beli cd sekarang :P

2 comments:

sasha* said...

best ke cite up tu?
mcm best je hee

dianna said...

to sasha : best syg. gi lah tgk ngan bf tercinte tu :)

Followers