9/23/2009

My Raya is great as always


hi if you guys dont know, my first day raya im wearing red.
my whole family wearing red as we had decided before.
its such a blast, i suka bila semua org pakai warna merah,
nampak sangat meriah dan ceria gembira sentiasa :)

keseluruhan raya tahun ni masih belum habis sebab esok
kami sekeluarga akan balik melaka. hooyeaah suka sgt bila
nak balik melaka sebab melaka adalah kampung. i mean the
real kampung tau. bukan kampung yang ada jalan besar,
yang ada 7eleven atau yang ada astro, tapi ni kampung yang
betul-betul kampung and you guys imagine lah sendiri okay.

i will update more about raya soon yeah i mean soon sebab now
i have very limited times to online, and tonight papa dah janji
nak bawa kami adik beradik pergi shopping raya again hehe
sangat eksited sebab ade mall baru bukak kat Johor ni, hee i
mean Batu Pahat lah kan.

okay lah people. i nak pergi bersiap sedia ni :)
toodles.

P/S : yes i hide my comment. please dont ask.

No comments:

Followers