10/07/2009

Dont you dare ride a cab alone II

kite prempuan pun kene kuat jugak ;)


hello semua orang yang sangat bahagia dan gembira dan cool.
ingat tak entry lepas about dont you dare ride a cab alone?
i baru je lepas baca blog diana kan then dari diana i baca blog
her friend, ziema. terkejut sangat bila i baca tau tak.
pasal teksi driver yang kurang ajar dan memang tak guna.
nasib baik i tak kena macam tu, memang kurang ajar.
kalau u all nak baca pasal ziema tu ni link dia.

memang kurang ajar kan? tu sebab everyone pun kena
careful sekarang. tak kira lah u cantik ke tak, yang penting
kite kene hati-hati. sebab dalam dunia ni bukan semua
orang baik macam apa yang kita sangka kan.

&& lagi satu, kita ni kalau jadi perempuan kena lah kuat.
bukan maksud i kuat gagah perkasa macam badang sampai
boleh angkat teksi tuh, tapi kuat untuk pertahankan diri
kita sendiri. ingat tau semua orang. be careful :)

it just a short update actually. :)
so till now then. daaa.

UPDATE : SOORY GUYS, ZIEMA DAH DELETE POST DIE.
ITS OKAY. YANG PENTING SUME ORG CAREFUL.

11 comments:

ღn0n0iღ said...

Noi ni le..selalu je naik teksi sorang-sorang T___T
Hu-uh!!

dianna said...

tp kalau noi dah kenal uncle teksi tuh xpe noi. but just be careful :)

keyna said...

uitz! huhu br je kott borak psl bnde nih mlm td..hoho
memcm kes plak takuutt~ huhu
nsb bek ak jz nek dr paz til uitm jer..

sasha* said...

best masuk blog u dear.byk nasihat2berguna hee.nanti bg yg dlm train plak ok?

dianna said...

to keyna : haaa dri pas ke uitm pun jauh jugak weh. hehe tapi kalau kenari boleh dipercayai lah. hehe bagi aku ah kan. :)

dianna said...

to sasha : u perli ke ape yg? heheheh :P

IMCurtain said...

Hello all,

We would like to invite you to promote your blog on our blogosphere. It has similar functions as Innit and Digg. Totally free!

(Click on the 'Tutorial' button if you're not sure how to do it)

Join now: Malaysian Blogger [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

Y ē ï Ʀ k ï F ® said...

salam ziarah cik diana
;)

ouh! hati2 dgn taxi driver
mcm2 ragam skg

*free2 singgah laa my blog

dianna said...

okay dearie :)

sasha* said...

lah u ni.mane ada perli la.at least ada gak something berguna u post kt blog ni kan.apa la u ni nk terasa dgn i.sedihla cmni :(

dianna said...

tak lah syggg. im not :)

Followers