10/20/2009

Haters

sekarang ni berada di putrajaya. sedang online menggunakan
komputer pak ngah :) tadi i check link. link tu dtg dari melaka
lah. i pun tak tahu nak ckp cam mane ni. rasa nak terketawalah.
kemudian, satu lagi link menggunakan maxis broadband. haha
maklum lah, blog i bukan selalu org tgk pun, jadi yg lain semua
dtg dari kenalan i atau dari google atau dari facebook atau dari
myspace. tapi yang dua makhluk ni mesti anon tuh kan? kan?

kalian faham tak sekarang ni? malu sket boleh tak?
sebab i tahu siapa you? boo yeah.

16 comments:

kuch said...

waa.pantas gile mnyiasat.lepas ni ko attack blog dye plak.haha

sasha* said...

busuk lah org cmni.grrrr

ween said...

erk. I, I dr Mlk. Tp tu bukan I la sayang T_T

*apsal gelabah pulak ni (-_-") Heh

dianna said...

ween syg. kalau u die tulis ur blog. sbb repeat ip add dear :)

Raihan said...

cik D, ko tayang skit link blog dia.. jom kita pakat2 pi buat lawatan mngejut kat blog dia..

ღn0n0iღ said...

Bukan dari Shah Alam ek.. (ekeke..fuh fuh, terlepas)

Nurul Kreviazuk said...

Dianna..i pakai maxis broadband..

Tapi bukan sayer..

Saye tak bersalah cik..

(^.^)v

farah said...

si anon tu ada blog jugak ke?

letak je link kat sini.

haha.

dianna said...

to kuch : hehe malas lah aku nak melayan org yg kurang kasih syg ni cik oi.

dianna said...

to sasha : tau xpe yg. benci :(

dianna said...

to ween : hee i tau bukan u :)

dianna said...

to raihan : heeee tak kuase i nak naik kan rating die. hehe

dianna said...

to noi : haha ye ye bukan :)

dianna said...

to nurul : ye bos. bukan u :)

Noorlaila Mohamed Nor said...

i dari kuantan
yeayyy selamat!
hee :P

ween said...

huh. malukan org mlk! u chill k ;)

Followers