10/13/2009

How to make cupcake use clay?

hello people. i just surfing surfing and surfing. suddenly i found
this.



isnt it cute? i pernah terfikir macam mana lah nak buat this
cupcake. oh and cupcake ni bukan untuk di makan tau.
tapi untuk buat accessories. comel kan? guna tanah liat je.

here the tutorial. i dont own this. credit to georgina doull.
please click for larger image :) have fun.



and kalau u all dah pandai buat, u all boleh buat macam2 lagi.
senang je kan? ni contoh u all boleh buat lagi.




6 comments:

ღn0n0iღ said...

Hehehe.. Yeah.. Noi ada subscribe tutorial polimer clay dari youtube. =D
Pernah terfikir nak buat, cuma taktau mana nak cari polimer clay yang macam dorang buat tu.
Nanti Noi share link ya =)

dianna said...

0kay dear :)
rasenye gune clay yg biasa bleh jugak kan? tp yg kualiti punyer lah kan. hehe nnt link tau

farah said...

comelnya!

:)

ღn0n0iღ said...

Ni dia GentlemanBunny's Channel

Dia bagi tutorial yang simple..senang nak ikut, nak try tapi tak pernah try lagi..ehehehe =P

dianna said...

to farah : comel kan? hehe comel gile kot.

dianna said...

to noi : ok thanks noi :)

Followers