10/13/2009

I had so much fun :)


i love hello kitty and if you dont know my car full of it. :)
but i bukan lah sampai sanggup berhabis untuk hello kitty ni.
heee okay back to the topic, last weekend i pergi cheras.
beraya ( KONONNYA LAH ) kat rumah tieni, my classmate.
waktu nak pergi tu sesat jalan lah pulak, tersalah jalan lah bagai.
yang si tieni ni pun satu, jalan nak balik rumah die pun tak ingat.
yang die tahu masuk kereta tidur je. HAHA ni kakak die ckp.


but akhirnya sampai lah jugak kan. selepas menjerit2, bergaduh2.
akhirnya sampai dengan selamat dan jayanya.kami pergi 5 org.
but of course lah lagi sorang tu not in the picture sbb sibuk ambil
gambar kami. heee kesian naqi. takpe lain kali kite amek gamba.



sampai je rumah die mak die buat mee rebus rasanya. sedap gilos.
memang sedap sangat. hee sampai bertambah2 tahu tak.
tapi tak boleh lawan mama punya mee lagi. jgn risau ma. hehe
semua pun okay. malam tu kami pergi mandi swimming pool.
best lah jugak. tapi kolam die kecik sangat and dekat dgn cafe
tempat org makan-makan sume. mcm tak selesa sgt nak mandi
dengan overnye. and esoknya, kami pergi times square, shopping
lah kan. hee im not hunting for branded item. :)

anyway, i have a great weekend. walaupun in the end mcm down
sikit. but i had fun :) so, how about you?

eh i nak tag people lah. okay so the rules tell me about your
weekend. :) ada pictures lagi best. kalau takde pun takpe.

i nak tag :

1. ynn
2. sasha
3. rara
4. syasya
5. noi

4 comments:

sasha* said...

haha u tag i ke?next week punya weekend bole?sbb next week msti best.i ada jemputan kenduri kawen,openhouse,gig pastu dating heee.please bole la dear :P

dianna said...

haha ye lah syg ku. hehe klakar ah u ni.

Liyanaa. said...

ha ha ha ha :P weekends i dh siap buat la syggg yg abang i kawin tu, boleh lah kan kan kan? :P

dianna said...

hahsaha boleh boleh :)

Followers