10/18/2009

I wish

actually i want to update about yesterday. open house at nik's :)
tapi tak tahu kenapa tiba-tiba tak dpt nak upload pictures.
so, blog with no pictures kan boring, jadi i nak ckp pasal my wish.

walaupun my birthday bulan 2 nanti, tapi i dah fikir dah nak
hadiah ape dari papa. hehe and i dah bagi tahu papa dah.
and and papa sangat lah baik as usual nak bagi i apa yg i nak.
erm i rasa tak perlu lah kot bagi tahu kat sini apa yang i nak.
sebab nanti ada orang dengki pulak. erm anyway i dont use
my own money to buy what i want, eh i ada ayah lah. he can
support me. kesian u kan. haha okay. dah. bye.

2 comments:

farah said...

hadiah apa tu yang?

:P

dianna said...

hehe rahsia lah buat masa ni :)

Followers