10/24/2009

jangan pandang rendah pada izwan pilus.



credit : mediamalaya.com

hai semua orang. kenal tak dengan izwan pilus? ala abang aril
budak af tuh. mesti kenal kan? sebenarnya benda ni dah lama
dah. tapi baru hari ni berkesempatan nak post kan entry ni.

siapa suka tengok jangan lupa lirik? or pernah tengok or
pernah tertengok ke ape ke. pernah tengok tak time artis
jemputan dia izwan pilus? kalau tak pernah boleh lah search kat
youtube k. sebenarnya i nak ckp, perempuan yang main time
tu memang lah teror, tak silap i dia dah nak cecah bape puluh
ribu dah kan. tapi dia tak pasti dengan lagu warna dari sheila
majid tu. dan die ade satu talian hayat lagi. dia boleh pilih org
untuk nyanyikan untuk dia. antara along dia atau izwan pilus.

die pergi pilih along dia. ish mesti lah dia tahu along dia tak tahu
lagu tu kan? dah name pun along die. ape salahnya kalau dia
pilih izwan pilus, mungkin dia tak yakin dengan izwan pilus,
tapi apa salahnya. erm tak tahu lah. mungkin dia nak bagi
peluang kat along dia nyanyi kat tv kot. tak pe lah. akhirnya,
dia kalah, sebab abang dia tak tahu lagu tuh. then lepas dah kalah
tu, aznil suruh izwan pilus nyanyi, lepas tu semua betul. ish
mesti perempuan tu menyesal gila kan? kalau i pun
menyesal. tapi tak pe. belajar dari kesilapan :)

kalau nak lebih jelas. tengok video bawah ni ye :) :)

temanya jangan lah pandang rendah pada izwan pilus.
sebab i pandang rendah dekat dia waktu mula2, i ckp knp
lah ambil izwan pilus. dia bukan tahu ape2 pun. tapi i silap.
dia teror okay. hehe :D




4 comments:

kuch said...

ksian la kt along dye.dah betenggek kat krusi lama2, mst mau try nyanyi.pastu masuk tv..bkn sng na msk tv.hehe

dianna said...

to kuch : haha yelah kot.

Noorlaila Mohamed Nor said...

haha tu takut balik umah kang kena tibai ngn along dia tu

tripleDOUBLEeu said...

dont judge a bokk by its cover

Followers