10/25/2009

Kalau ada blog, perlu jaga hati semua orang.

** cermin kotor :/


sebelum i buat blog dan sebelum semalam i merasakan yang i
boleh tulis ape saje i suka dalam blog i ni. sebab ini blog i.
tapi papa ada cakap :

kalau kita tulis benda yang menjadi bacaan umum, ayat kene bertapis, kata-kata kena jaga sikit nanti ada yang terasa hati.

tapi i fikir, biar lah. ni kan blog i. suka hati i lah tulis ape pun.
tapi semalam i dapat email dari someone important, that my
blog kat ade advertiser letak ads, jadi i kena jaga my word.
so, i pun macam oh okay. i faham sekarang kenapa blogger
yang famous nampaknya baik2 saja, nampaknya sopan saja
kan? okay lepas ini perlu jaga perkataan agar semua org
okay bila membaca. :)

jadi, temanya. i kena tukar my blog dicription :

i dont care :) this is my blog. remember that.

kepada apa eh? any idea?

5 comments:

fitriah said...

comel! ;)

kuch said...

kurg paham.kalu ada advertiser,kna sopan?cmtu ke?

dianna said...

to fitriah : tuka kpd comel?

to kuch : ntah aku pun tak tahu.

tripleDOUBLEeu said...

*wani fokus pd kulit sys je
licinnnn
;D

bud said...

bia seadanya...just be yourself..itu yg terbaik.. ;]

Followers