10/07/2009

Perigi cari timba.


hai do u guys know what i want to talk about here?
yeah its about perigi cari timba and maksud die perempuan
kejar lelaki, perempuan yang buat first step, anything lah
related to it. sebab i pun tak sure maksud sebenarnya apa.
dulu bila i ckp pasal perigi cari timba, my boy-friend akan
cakap ala. sekarang orang mandi pakai shower lah. doesn't
matter. tapi betul ke it doesnt matter anymore?

aish i pun tak tahu, sometimes bila kita suka dekat org tu,
and org tu suka dekat kite, but sbg perempuan kite tggu
die mulakan first step but die pulak tunggu kite, then last2
die back out sbb fikir kite tak suka die atau jual mahal sgt.
susahkan? i think perempuan kena jual mahal i mean tak
lah terlalu mahal sampai kite rase nak tampar, just jual
mahal and u know how mahal lah kan. but jangan lah jual
murah sgt sampai lelaki tak payah berusaha terus dapat.
( TIBA2 I TERINGAT KATA2 NI : KALAU NAK JUAL MURAH
TUNGGU MEGASALE LAH HAHA ISNT IT FUNNY GUYS?)

i pun tak tahu kenapa i tulis ni, ada org pakai lagi ke
istilah perigi cari timba? for me memang i still pakai ( HEHE ).
i just nak tahu, is it okay for us ( GIRL/WOMAN ) to
make the first step or said that eh awak jom couple.
or eh abang jom couple. or eh u jom couple. or
eh anda jom couple. OKAY ENOUGH DIANNA.

okay people. just random update from me.
give your opinion please? :)

12 comments:

Y ē ï Ʀ k ï F ® said...

ouh
timba cari perigi??
yeayh
lagi2 skg kaum hawa lagi ramai dri kaum adam
HIHI
masing2 berebut laa
whowhowhwow
hot hot
;)

dianna said...

haha berebut2? tuh da tahap desperate tuh. hehe

hud hud said...

yeah ive met few guys yg admit dia suka if girls move on. :)

dianna said...

to hud hud : ha ye? bagus jugak eh kalau mcm tuh ;)

*adibalala; said...

oh seriously, betul betul.
guys selalu je mcm tu.
they think we are going to make the first move. sheeesh.

lucky i do not have one.

sedih jugakla.

sasha* said...

ala skrg ni dh tak kesah la sume tu.ada jugak lelaki yg segan lebih dr pempuan kn.mahu tp malu.so kalau grlll berani,apa salahnya mulakan langkah dulu :)

farah said...

i okei je kalo perempuan yang mulakan dulu.

i pon pernah berada dlm situasi camnie.

bukan sekali,
tapi 2 kali.

hehe.

dianna said...

to adibaa : haha ye ah kan. sakit je jiwe kalau cm tuh.

dianna said...

to sasha : hehe aah jugakk kan. tapi i xberani lahhh. kalau kene reject/ dushhh cm ne? hehe

dianna said...

to farah : wahhh hebat. wa respect lu ah bro. bagi ah tips. hehehe :)

Y ē ï Ʀ k ï F ® said...

HAHAHAH~
yelaa
dh suke sgt n then ade org lain suke gak
berebut2
HAHA

* i dh link ur blog

dianna said...

hahah bagus bagus. kire persaingan sihat ah tuh. haha

Followers