10/27/2009

Putrajaya.

HELLO PUTRAJAYA :)



masjid putrajaya as usual sentiasa cantik dan mengkagumkan?
sekarang banyak menghabiskan masa di putrajaya bersama my sisters. 
mungkin esok ptg baru i balik ke Shah Alam semula. oh kalau takde final
jangan harap i nak balik.HAHA okay its not funny. i want good grade.
i stdy very hard right now.



rumah my uncle tercinta :) selalu bersekang mata untuk i pagi pagi buta ke
airport. kemudian sanggup membeli air pepsi twist kegemaran i. kemudian
mengajar i tentang gps kemudian okay dah cukup pujian itu.

 

petang tadi pergi ke taman untuk sedikit latihan kecergasan. maklumlah
sekarang mempunyai perasaan yang luar biasa terhadap makanan.
okay ape tah suka sangat merepek-repek sejak akhir akhir ini. just
let the pictures do the talking. :)






 tengok i masih gigih study walaupun hendak bersenam.
okay jangan percaya. ini macam dusta sedikit.

 

 

 

 

ignore bontot besar. ignore gambar tanpa kepala. paham paham je lah.

anyway, im thinking of making a contest because there are a lot of
sweet thing that remain unsold ( accessories ) absolutely not for boys/men.
haha kesian kalian. anyway, just give me an idea. what contest i shall make?
i tak nak lah contest wanita bertudung ke, best outfit ke, semua tu dah ade.
cuba fikir something more creative. please pretty please?

28 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

gambar semua cantik okeh
esp gambar masjid tu
serius klasik
nampak macam lukisan pun ada
nice!

fitriah said...

xyah wat contest. bg free jela. eheh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pic² pelik & menarik...
hehehehe...

sasha* said...

rumah uncle u kt putrajaya dh dekat dgn rumah i.tp u malas nk dtg knp?
:(

dianna said...

to norlaila : uishhh terima kasih :)

dianna said...

to fitriah : uwaaaa mcm enggak fair saja disitu.

dianna said...

to meniti senja : thanks :)

dianna said...

to sasha : alaaaaa syg. mane i tahu umah u dekat dgn umah uncle i :((

farah said...

comelnya gambar2 u.

i suka la.

:)

kuch said...

Wah.sama dgn aku la.nak final dah ni.goodluck to u

dianna said...

to farah : thanks :)

dianna said...

to kuch : hehe thanks. good luck to u too. :)

MIRA said...

hee comey jee pic ko
tmbh2 ngn sua tido

dianna said...

waaaa miraaa. kau kejam.

sasha* said...

haha rumah i bkn kt putrajaya tp dh dekat sgt kalau u drive depan sikit

*slua tido u memang comel hee

noor haNISAh said...

i lurve putrajaya, nice view & a lot of memory disaner...

Mimi Ariff said...

umah uncle i jgak ok
trima kaseh
huhu

hannamaruku said...

weh umha uncle kau 40 kali besar dari umah aku woh.peewit

dianna said...

to sasha : alaaa syg. u jgn ah geng ngan miraa kutuk suar tdo i. hehe

dianna said...

to norhanisah : aah. i love putrajaya punyer view and environment :)

dianna said...

to mimi : sibuk je hang ni. haha

dianna said...

to hanna : wehhh pewitttt. umah kau kat putrajaya jugak ke weh?

fiera said...

babe, buntot besar tu la menarik tau. itu asset. :) ouh, contest? macam best laaa

dianna said...

haha aset ke.

kenwooi said...

nice pictures =)
never really explored putrajaya before.. hehe..

kenwooi.com

dianna said...

pergilah explore. nice place to visit :)

sasha* said...

i tak kutuk la.sumpah comel.i pn ada tp byk kaler pink haha tak boleh blah mcm bdk2 je ok :P

dianna said...

pink? hehe sweetnyeee mcm budak kecik. hehe

Followers