10/12/2009

Saya rindu dia.

hello everyone. hai semua orang. i tulis ni sambil baca buku
audit, sangat muliakan? i dont know why, but i think i tak banyak
update about my younger sister kan? anyway her name is
dannia and i use to call her meena :) ala sweet kan?

die adek i yang paling degil dan paling dengar cakap. aish
macam mana tu? die suka melawan i, kadang2 sampai
menangis die sebab sakit hati sangat dengan i. HAHA
tapi, die ni ape je i suruh mesti die buat, walaupun i kene
ulang 30 kali lah kan.tapi tu perkara biasalah kan.

setiap bulan puasa kan, dia yang selalu sediakan makanan sahur.
then kejut my mum n dad untuk makan. bagus betul.kalau i
balik pun, die yang akan sediakan makanan untuk kami semua.
hehe i memang useless sikit bab2 bangun pagi ni.u should know that.

and i bangga sangat dengan dia, i tak ingat dari form berapa tapi
i rasa dari form 1 kot, setiap kali exam tak kira lah ujian ke, periksa
ke, gerak gempur, percubaan ke dia mesti dapat 8A. aish hebat gila.
sekarang ni pulak dia tengah PMR, anda semua doakan lah die tau.


i sayang sangat semua adik2 i.sebab i ada 2 org adik je.takde lg dah.
tu sbb kalau pergi mana2, i mesti belikan brg untuk adek2 i.
sampai semua org pun pelik dgn i, tapi nak buat mcm mana.
i mmmg macam tu. deal with it. i tak sabar nak tggu die duduk
kl dengan i akhir bulan ni.nnt i nak bawak die pergi jln2. :) :)

it just a very random update actually. i am so boring right now :/
tak sabar nak pergi makan McD kejap lagi. yuhuuuuu

11 comments:

hanny nadia said...

saya rindu dia juga boleh? ;DD

chah~ said...

ala.. sweet nye dannia ni. rajin. x saba mau jmpa my only sis khamis ni..huhu. miss her so much.. heh~

dianna said...

to hanny nadia : bleh syg ku. rindu jelah. hehe

dianna said...

to cha : heee im not sweet. just being a sister here. oh best nye jumpe adek. i jumpe die minggu depan :)

farah said...

i ada sorg adik je.

adik perempuan.

kalo ada adik lelaki juga kan best.

hehe.

sasha* said...

sedap nama adik u.sy ada adik perempuan sorg juga.dia la kwn baik,dia la kwn bergaduh hahaha
<3

dianna said...

to farah : aah. teringin jugak nak ade adek lelaki. tp dah xde. nak buat mcm mane, bersyukur je lah :)

dianna said...

to sasha : heee i ade due kawan baik dan bergaduh tuh. hehe luv u :)

sasha* said...

u umur brp eh?sebaya ke u adik i ke kakak i?haha i tahun ni 24 :)

dianna said...

oh gosh. hai kakak. im 20. hehe :)

sasha* said...

hahaha u boleh jd adik i :)

Followers