10/26/2009

why i love fireflyz?

for the one whom may concern, i just want you to know that
i live in Kedah. ye negeri jelapang padi :) panas terik semua
i dah biasa dah. selalunya kalau nak balik dari shah alam ke
kedah i akan naik fire flyz di subang sbb lagi dekat compare to
lcct ke kedah kan?

i really love and enjoy riding ( ecehh riding hangguk kau ) flying
with fire flyz sebab fireflyz best dan seronok dan pramugarinya
lebih friendly dan selalunya i akan dapat duduk tepi tingkap.




tengok tengok. i kat tepi tingkap ni weh. percaya tak? percaya tak?




heee kalau i duduk kat tepi tingkap ni, memang i suka lah melihatkan
pemandangan diluar tingkap, sebab fireflyz terbang tak tinggi sangat.
dan i still boleh nampak bawah. :)



dan ini memang feveret i all the time lah kan. sebab i dpt makan muffin
mmg feveret i dan i dapat apple juice ( erk i prefer orange juice eh).
i sukaaa ini. ini makanan namanya. walaupun tak sempat nak rasa haus
dan lapar, kami dapat muffin and juice sewaktu perjalanan. bravo bravo.

i suka lah fire flyz ni senang cakap, walaupun selalu lambat je nak fly.
tapi takpe. sabar kan tu kan separuh dari iman.

17 comments:

ween said...

I xpena lg naik firefly. better than airasia eh? I pun sukaaa duduk tepi tingkap :D he

kuch said...

waaw..dulu zman skolah,aku kalu na blik penang naik bas je.lg bes lpak2 kt puduraya sbelum naik bas balik.skrg nak blk naik airasia je sbb ada nasi briyani sdap.

dianna said...

to ween : for me better lah. sbb air asia tak bg makanan percuma. hee

dianna said...

to kuch : ye ah kau org kaya leh lah mkn nasi beriyani dekat air asia. haha tibe2.

fitriah said...

waaa xpernah naik. pathetic x? hee

dianna said...

to fitriah : haha tak tak

Noorlaila Mohamed Nor said...

laaa dok kedah tang mana?
haha

i tak penah naik kapal terbang selama 21tahun hidup ni tau
sangat jeles!

sasha* said...

i tak pnh nek fly lg.airasia cam bese je.muffin dgn air dpt free ke?bestnya.huhu.airasia kedekut :P

dianna said...

to norlaila : hee i duk kedah kat bandar darulaman jitra :)

hee takpe takpe. nnt dah kawen naik eh.

dianna said...

to sasha : haha tahu xpe. mmg kedekut pun dieorg tuh.

sasha* said...

yang,fire fly ni ada flight ke langkawi?

dianna said...

i tak tahu lah dear. cube u check website dieorg :)

syakey said...

yeah, agree2.
tym fly dr penang g kb, mmg nmpk la banjaran titiwangsa tu.
cantek mcm tpuu je.

:P

dianna said...

hehe suke kan fireflyz? :)

lalink7 said...

mcm mahal jew..ke murah cam tiket bas? hehe..

Noorlaila Mohamed Nor said...

oh jitraa!
haha
kena tunggu kawen ke?
lambat lagi :(

dianna said...

hahaha xde lah lambat sgt. kalau nak cepat2 kawen lah cepat2. hhehe

Followers