11/09/2009

Blog melayu terbaru.



hai everyone. i baru je lepas menubuhkan sebuah blog untuk mendownload
lagu dan juga di campur sekali dengan blog review tentang fashion dan
juga tutorial. i mentubuhkan blog ini adalah kerana i mendapat banyak
pertanyaan dimana untuk mendownload lagu baru dengan termudah
takkan i nak cakap pergi mudah.com pulak kan? hehe jadi i pun
mentubuhkan lah. :) anda boleh merequest jugak. suka tak?

dan juga, i merasakan ingin melihat semua org yang style didunia ini,
jadi pentubuhan blog ini akan memberi peluang untuk i belajar dari
mereka. ecehhh sila beri sokongan yang jitu kepada i okay.


6 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

waaa!
suka2
senang nak donlod nanti!
:p

fiera said...

jap? download lagu? seyes? seyes? free je kan? hehe. :)

Hanida Lavida said...

buat review about fashion :)
bole i tinjau selalu..

naddy. said...

hye,i dah dwnload 2lagu from you blog tu.
nak ckp thanks,tp xleh plak nak post comment kat lg 1 blog tu.
btw,thanks ya.
kalau bleh nak request lagu:
artist: jay sean
title: down

:))

dianna said...

to fiera : ye syg. free :)

dianna said...

to naddy : thanks for the support. oh lagu tuh. okay nnt i upload :)

Followers