11/13/2009

Fasha Sandha tercekik bijik durian.


** oh memang perlu lah gambar ini letak diatas sekali kan.


haha no offense. i join one forum ni actually then ada org
cakap suara fasha sandha macam tercekik bijik durian.
kelakar sangat. it make my day actually. hehe


cuba dengar suara fasha sandha dekat bawah ni, macam
tak clear sangat tapi i can hear the part of tercekik bijik
durian. funny funny. eh fasha jangan marah eh :)








9 comments:

ღn0n0iღ said...

Nak dengar katne ek? Ke akak je lappy ni yang lambat load? @_@"

HAHHAA.. kesian dia,
ade yang kata sore dia sore itik pulang petang le, ni tertelak biji durian lak.. adeh la..

Tapi, K.Noi tak minat dia pon..eekeke

queen ♥ lyana said...

Agagagaga nangis guling-guling Fasha kalau baca neh. Agaga

lizz said...

wakakakaka. suare ayam die still ok lagi x??

Daud Mili said...

nape ramai pompuan xsuka dia???

Noorlaila Mohamed Nor said...

hahahaha
bijik durian jugak jadi perumpamaan
:p

IMCurtain said...

Haha, ingatkan betul2 tercekik!

IMCurtain.com

Hanida Lavida said...

haha ada jugak org berpandangan sama dgn ai. yes!

sasha* said...

bukan pempuan je tak suka.laki pun ada ;)

akiss said...

kah kah kah. xbleh blah. suara mcm doraemon pon ada. haha

Followers