11/28/2009

Haiwan pun buat seks juga.

memang betulkan? haiwan pun buat seks jugak. bukan kita je.
tapi kalau haiwan buat seks, kita panggil dia mengawan bukan
buat seks. hehe jadi, dekat sini i nak tunjukkan gambar haiwan
mengawan. macam kelakar pun ada jugak. tapi kalau manusia,
i tak dapat nak tunjuk lah. tu anda google sendiri lah. :P



ular mengawan.




lebah mengawan





kucing mengawan.
credit : www.menj.org

dulu pernah tengok discovery chanel kan, kenapa kucing atau keturunan
dia kalau nak mengawan tu susah je. sebab nya, dekat kemaluan kucing jantan
ada duri sepanjang 1cm akan keluar bila mengawan, dan ia akan menyebabkan
kesakitan yang amat sangat of course.




panda. macam kelakar lah.




cicak
credit : travelblog.org




beruk
credit :  bukisa.com


okay ni saje buat hari ini. harap semua orang dapat belajar. kalau
i ada fakta yang menarik lagi. nanti i akan update :)

9 comments:

hanny nadia said...

yang panda uh
memang kelakar ;DD

N. Fadhilah said...

kelakar. kelakar. HAHA
gelak tak boleh berhenti. :P

Daud Mili said...

hahaha...menarik2....tertarik kat ayat..:

"...tu anda google sendiri lah..."

macam bese jek...heehe...
apa2 pun good info la...okeh!...

Noorlaila Mohamed Nor said...

haha yela panda tu
mcm lawak

kuch said...

skrg ni ko mcm byk buat entry bkaitan seks.haha

Tasya Zigy said...

itu ularnya kok kaya lagi berantem bukan lagi kawin??? btw mana manusia kawin nya???kan lebih bagus tuh!!!balas komnt ku di my blog oke.

suffian said...

emm... menarik cerita ni..
dah search kat google.. yg stail mcm panda & beruk tu org pun buat stail tu gak.. hehehe..
kalau boleh masukkan entry yang lebih panassssssss... huhuhuu..

~pendekgemukbertompok.~ said...

suke yg ular tu!;)

MIRA said...

woi2 ape nih lucah laa

Followers