11/30/2009

Hot FM macam bagus.





aihh sape tak pernah dengar Hot Fm kan? kalau naik
kete je mesti my adik bising2 suruh bukak hot fm walaupun
pada hakikatnya, Fly Fm seribu kali ganda best lagi.
dah lah deejay entah ape - ape. suara macam orang RTM.
no offense here.

anyway, i bukan benci Hot FM, takde perasaan benci pun.
suka juga dengar kadang - kadang, Tapi satu hari tu, I macam
ada rasa annoying dengan Hot FM dan juga Faizal Ismail.
ha kenal tak Faizal Ismail? Maybe dia nak buat lawak kot,
yelah Fafau kan takde, jadi die kene lah buat lawak lebih sikit,
tapi i rasa dia tak perlu buat lawak macam itu.








macam ni cerita dia, ade orang call Faizal dengan siapa ntah kan,
perempuan tu mengadu pasal suami dia khawin lagi satu.suara
perempuan tu macam slow perlahan ( maksudnya tak happy ),
perempuan tu cakap dia redha lah suami dia khawin lain, lepastu
i tak ingat the exact word lah kan tapi Faizal ke sape ntah tanya,
then apa yang kamu dapat ( mcm benefit ) dari itu, then i lupa
perempuan tu ckp apa, tapi yang penting perempuan tu redha &
ckp suami dia masih adil lah. then tiba2 faizal ( yang ni mmg i confirm),
dia ckp kalau nak lebih benefit ke ape ntah kan, suruh suami
kawen lagi satu. then deejay lagi satu ckp TAK BAIKLAH FAIZAL
CAKAP MACAM TU.

bagus ke kalau nak buat lawak dengan mempermainkan
perasaan orang? Faizal should learn this, maybe dia nak
buat lawak untuk tenteramkan hati perempuan tu, tapi
ada banyak cara lain lagi. anyway, jangan saman i. ;)

10 comments:

MIRAUTTIKA said...

dianna,
i dengar time ni.
gila tak baik kot.
perempuan tu tengah meluahkan perasaan dengan harapan orang lain bagi semangat ke apa,then FBI boleh cakap macam tu.
memang tak patut.

Ariff Shah said...

flyfm mmg best pun

dianna said...

mira : yeah betul tuh. so im not alone here. ;)

fitriah said...

ish tak baik tul. tak sensitif. nak bergurau tak kena tempat.

eyd said...

said :
ermm..btol la uh..
mmg ta baek kott ckp mcm uh..
not good at all..
n lg satu..
i agree 100% fly.fm way too better than hot.fm..

:)

Noorlaila Mohamed Nor said...

jrg dgr radio skrg
huhu tp xpatut dia ckp mcm tu
btw, i vote utk u kt mr potato td
:p

FaizalSulaiman said...

lawak faizal tu mang susah nak gelak.means, dia takde sgt sense of humor.huhu camtu dia wat?huhu takde sensitiviti langsung kan?

p/s--)i faizal lain.hahaha

atiQah adNan said...

i tak dengar hot fm.. setia dengan era.fm jakk.. heheh :D

L said...

fly fm! fly fm! HAHA

My LIfe said...

Kadang - kadang setuju jugak dengan statement Diana...sekarang dia da bukak isu baru..lagi tak setuju..

Followers