11/20/2009

Love.

i need a boy. a true guy. one who looks real tough, but wont make me cry.
i need that kinda guy who understands & even when he is with his boys,
he still says " baby, hold my hand. "


kalau ada jodoh ade lah. sebab i bukan jenis perempuan yang akan
pergi datang depan muka dia dan cakap i suka dia. walaupun kalau
boleh i nak sangat dia tahu yang i sayang dia dan kalau boleh i nak
dia hidup dengan i sampai mati. :')

cuma, kalau i dapat insyAllah i tak lepas kan. bukan i tak berusaha
cuma i rasa i masih belum kuat nak berusaha sampai tahap tu.
tu sebab i cakap, kalau ada jodoh, ade lah.

7 comments:

joegrimjow said...

best idup ngn kawan2
tnpa komitmen

chah~ said...

insyaAllah.. kalo dah jodoh.. xkan ke mane dah.. ehehe

Noorlaila Mohamed Nor said...

oh yess u rite!
kalau jumpak awal2 pun tp bukan jodoh xbest jugak kan?

ღn0n0iღ said...

InsyaAllah dipermudahkan jodoh kita semua, aminnnnnnnnnn..

AeNa Helaena said...

ape pndpt cik dianna klu ade certain perempuan yg terus terang luah perasaan kt guy yg dia minat?

NUR LAILATUL LAILE ADAWIYAH said...

same goes here,
even, dah bercinta lama xtau lagi kalo i sanggup nak fight for love.. haha

s h a r v i na said...

eh, kita sama!
i pun xkan gi ckp i suka dat guy..ehe..
xpe dear, tunggu je..
kalo de odoh x kan kemana kn? ;)

i pun de minat org..da lama da..
almost 3years..tp kteorg kwn smpai skrg.. ;)

Followers