11/02/2009

Melayu 3gp dan seks

















lame dianna. lame dianna. semua orang pun dah tahu 
kalau google perkataan melayu mesti akan keluar semua 
berkaitan dengan seks dan 3gp dan ape2 ntah lagi.
anyway, i just want to ask you why? kenapa kalau google 
cina tak keluar macam tu? kenapa kalau google india tak 
keluar macam tu? orang melayu gila seks ke?












kalau google lelaki dan perempuan pula memang lah kan. 
keluar lah perempuan melancap lah, perempuan kena rogol lah. 
kalau google lelaki pun sama. keluar lelaki melancap. kelakarnya. 
siapa agaknya yang google lelaki melancap?perempuan ke gay?
haha tapi cuba kalau kita google khunsa, pondan atau bapok.
yang selama ni memang agak dipandang rendah lah kan. 
mana ada keluar bukan2.hish apa lah manusia zaman sekarang ni kan.




















macam biasa. click image to make your boobs bigger.
eh? bukan eh?

17 comments:

ღn0n0iღ said...

WAHAHAHA..
Sebab google akan keluarkan result paling tinggi dalam record..


Adeh la.. *gelak je la ni*

Liyanaa. said...

boobs i dh ckup bigger dh tanak i tekan image tu HAHAHAHAHAHAH ;p

dianna said...

to noinoi : nampak sgt mereka gatal kan. paling banyak di searchnya benda2 mcm tuh. hehe

dianna said...

to liyanaa : oh belagak eh. xpe xpe. hehe

Chenta said...

hehs, sbb dkt malaysia kan ramai org melayu and nisbah perempuan dgn lelaki sekarang dah 6:1;

plus, perempuan mmg indah utk ditonjolkan. ^_^

dianna said...

hahaha tahu xpe lah kan. tetapi sepatutnya perlu mengsearch benda yg indah dri perempuan jugak lah. heee

Hanida Lavida said...

huhu.. apa mau jadi..

dianna said...

haha entahlah mereka. :)

dee sygg said...

HAHA ;DD

opps ! boobiees i suda cukop bigger daa . (x
tanakk da click image uh .
bahahaha ;DD

sasha* said...

adoi buat malu kaum jela yang haha

dianna said...

to dee : haha sume org boobs dah besar nih. susah lah. hehhe

dianna said...

to sha : tahu xpe sygg :)

Syazwan Sadali said...

OMG!

dianna said...

hahahha

lizz said...

maybe secara umum, melayu majoriti islam. name je islam, tp seks tu dah macam gampang sgt pd diorang. utk share. tu yg melambak sumber. hahaha

dianna said...

hmm tahu xpe kan?

Erol said...

orang melayu memang takde kerja lain. Seks je tau. Aku menyampah kalau aku google benda keluar suggestion seks.

Followers