11/03/2009

No Compromise for Mister Potato Fiesta 2009




okay semua orang beri perhatian sekarang sebab i nak cakap pasal
mister potato. tadi petang i makan mister potato chip ( again !! ) and
seperti biasa. no compromise. its absolutely yummy and gigi i sampai
ngilu sebab sedap sangat. *thumbs up*

i just suka sangat makan this mister potato chip because it so crunchy
and bila i makan kalau ade bunyi krukk krukk i rasa macam suatu
kepuasan tau. ish ish no compromise. betul i cakap you. :)
i just love the freshness and the crunchy of his chip. so yummy.
tak menyesal untuk beli lagi. and tadi i bought 3 mister potato sebab
plan nak jalan-jalan time petang sambil makan this chip and i left one
for take picture with it. then bila malam adik i cakap :

cepat lah kaklong ambil gambar. adik dah tak sabar nak makan ni.

see see? everyone absolutely in love with this chip. no compromise kan?

and then i start to play the game. omg masuk-masuk je mister potato
ni dan ceria sangat dengan lagunya mister potato mister potato. auwww





here first step. you all kene cepat-cepat pilih ubi kentang yang good and
 bad and put it at the right bucket. cepat-cepat pantas dan cekap.



HAHAHA this is funny. kalau anda kalah akan keluar mamat ni
macam saiko anda sambil konon-konon kerat leher anda dengan
bunyi yang teramat kelakar. HAHA tak boleh berhenti gelak time ni.
:D



and kalau anda menang, anda akan disajikan dengan tarian 3 mamat ni.
sangat comel dan rasa dihargai :')



ha yang ini level 2, anda perlu pergi ke laman web yang diberikan untuk
dapatkan jawapan.





waktu ini memang memerlukan kecepan dan kepantasan mengelick eh
mengclick lah kan. then anda kena drag potato yang di potong ke dalam
bekas.waktu ini memang lenguh jari ah mengclick kan.



anda cinta mister potato tak? level 4 ini meguji kecintaan anda lah.



ha yang ini macam best. i sangat tersuka level ini. main lah baru tahu.
*claps*claps*



ini lagi menguji kecintaan membaca anda. ;)
i bersekang mata membaca virtual tour dia tau. siap buat note lagi.
eh betul lah. i buat note lah.



yang ini kelakar nak mati. i suka sangat yang ini sampai tak sedar i
dah naik ke level 8.



last but not least. sesi bergambar. alahai i sangat terbodoh sebab
meninggalkan camera i dirumah, jadi i hanya mampu menggunakan hp
 kamera dan dengan kreativiti di tahap kelas tak berapa tahan ini lah hasilnya. hee




eh anda semua mari lah berjoin :)


15 comments:

ween said...

Good luck Dianna ;)

u deliver the entry very well!

dianna said...

oh ween thanks :)

Para Jamaludin said...

why that mamat looks like amerul affendy?

dianna said...

haha i dont know. maybe he is :)

farah said...

gambar tu comel la.

haha.

good luck!

dianna said...

thanks farah :)

Noorlaila Mohamed Nor said...

wuhuuu!
nak join jugak
dah main game tapi belum sempat bergambar
:)
good luck dianna!

sasha* said...

comel misai u.lg comel dr dato K :P

POSH76 said...

wow terernye leh buat entry cam ni...cayalah mesti mr potato suker..hehe

Naddia Redzuan said...

Dgn adanye pmpuan hot kat depan gambar tu blh membantu utk menang. hahaha

dianna said...

thanks posh. harap macam tu lah :)

dianna said...

perasan ah ko dik.

ina said...

GOOD LUCK PADA DIANA JUGAK.ARI TU AKAK TAK MASUK GAMBAR, MARILAH TENGOK ARI NI BARU AKAK MASUK GAMBAR.

Jard The Great said...

ehehe.. rajin join contest.. gud luck!

Eyriqazz said...

Good Luck to u.

Followers