11/12/2009

Nuffnang.

hai semua orang. sebelum tu i nak minta maaf sgt2 kalau entry
ni akan mengkecik kan hati siapa - siapa tau. just nak bagi
tahu dekat semua orang je. okay? jangan marah i tau.

terima kasih dekat semua orang yang click nuffnang i.
dan jangan risau, i dah click nuffnang you all, walaupun
i tak tulis dekat your chatbox. jangan risau k semua. :)

sebenarnya i nak cakap pasal program click mengeclick
nuffnang sesama kita ni, i ada terbaca dekat satu blog yang
memang betul i tak ingat sape, dia pun selalu jugak click
iklan kawan dia, kawan dia click iklan dia. but when
nuffnang dapat tahu, dieorang diberi amaran. i really
cant remember how is the amaran process. sebab dah lama
sangat dah, and i just manage to post this entry today.
yeah today 2 hours before my exam. wish me luck.heee

jadi, kadang-kadang i jadi takut kalau kita click click
ni dan nuffnang rasa benda ini macam tak betul dan kita
diberi amaran ke ape ke kan. jadi i just nak share dekat you
all. kita semua hati hati lah. ok? yang paling penting untuk
gain more money from nuffnang is your hits. kalau hits u
sikit, susah lah nak attract advertiser tau. okay that all.
harap takde siapa kecik hati ye. maaf sekali lagi.

14 comments:

sasha* said...

sy terpikir jugak.dhla blog sy ni private :(

Rara Joe said...

i dont use nuffnang. earning sgt sikit. :)

but i use advertlets. tak sure earning tinggi ke tak, tgh try je ni :)

i click your nuffnang ads too :)

cik EPAL said...

tgok hits ke?? tak tentu jugak...tak tahu dia tengok apa sebenarnya...huhu

RiEz said...

menakutkan jugak...hmm lets think it back...

ween said...

eh. xkecik hati pun. instead, thanks for sharing! baru tahu ni. good info :)

Rara said...

i setuju dengan entri ni.
ramai kawan² yang datang blog i cakap diaorang click apa semua tapi i macam "err". but then i click jugak adv dia lah. walaupun tak bagitahu dia kan. tapi macam takut diaorang kecik hati je T__________________T

harap diaorang semua sedar sebab sebenarnya policy dalam nuffnang memang tak boleh buat macam tu.

izzahfarhana said...

haha i pun kdg bersalah je.tp tah bek jgn notice.nt derk je

Murky said...

oho..betul ke?? nmpak gaya nye kena bt secara pasif neh..maksud sy.. bg keyword kat kawan2 nuff clickers ne cth: "hoi" mean dah klik ads dia..

Haneem said...

actually i dh lama rs mcm bnd ni xbrp btl.
yelah.
smua org bgabung main click2.
xkn nuff xtau.
tp bnd bl dh slalu bt jd mcm ketagih.

ajampeace said...

salam..pernah juga dengar mcm tu..huhuhu..apakan daya masa tak akan kembali...hehehehe..

Nurul Fahri said...

Thanks diana for da info..

;)

queen ♥ lyana said...

I rasa lah kan.. back to basis la kot. Iklan tu tujuan dia untuk apa. Untuk promote barang lah kan.. So kalau setakat klik sekejap dan terus turn off balik website yg kita klik tu.. tak work lah kot.

Jadi, moral of the story.. pandai-pandailah blogging. Naikkan rating blog dengan cara yg lebih kreatif dan secara automatis duit nuffnang pun naik lah. Bukan sekadar main klik-klik je. Tapi kumpullah pembaca anda dengan cara bersih. Agagaga.

dari saya yang macam pandai je bagi pandangan.Tumpang lalu tuan punya blog.HEHE

Noorlaila Mohamed Nor said...

okeh i terasa
huhu
sebab i baru je kot ckp yg i klik ur nuff sebelum entri ni kuar
sbb kat sini wireless sgt la slow
so jrg dpt tgk nuff yg terdedah iklannya
then masa2 tu jela nk bls org klik pun
hee :p

dianna said...

to laila : ye sygg. i just takut something bad might happen. dont worry i will click yours too :)

Followers