11/10/2009

Pembunuh Kucing.

SERIOUSLY SAID, KALAU ANDA TAK SANGGUP TENGOK.
JANGAN TENGOK.


ye ye tahu. cerita ni dah lama. dah basi. semua orang tahu.
but again, i just want everyone to learn from this. ada lagi org
berhati binatang. ye bukan semua orang baik dalam dunia ni.
baru i tahu, ada juga sanggup buat benda tu sambil tersenyum
dan bersuka ria. i harap satu hari nanti dia dilakhnat Allah.



















all pictures credit to : inijalanku.wordpress.com

i ingat benda ni akan berakhir disini, i mean tiada lagi pembunuhan
seperti ini, lagipun bukan kucing tu ganas, anak kucing, dia tak kacau
orang. dia tak menganas dengan orang. tak mengamuk ke apa.
rupanya, i pernah ternampak, orang bunuh kucing guna pisau pula.
tapi i dah tak ingat dah dekat mana. nanti kalau ada, i upload.

harap semua dapat pengajaran. harap semua lebih ada hati dan perasaan
lepas ni. InsyAllah. :)


21 comments:

Mimi Ariff said...

pompuan bangang gile

dianna said...

tahu xpe.

ween said...

blog u suka tempek pic scary2 :(

before this I mcm bole tgk lg, tp yg ni, I tutup mataaa! ar, takut T_T jaat perempuan itu.

naddy. said...

geli.
bangang je orang.
xkesian ke seksa kucen tu mcm tu.
haish

dianna said...

to ween : yeah. i know. lately ni kan? ntah sbb i rase sekarang ramai org baca blog i, jd i rase mcm nak bg pengajaran dekat org. tu je. hee :)

dianna said...

to naddy : tu lah dear. i pun xtahu nak ckp cm ner. cm xde perasaan kan?

fireworks clothing said...

ya Allah.kejinya org cmni.hish sumpah kejam.

-sasha

ღn0n0iღ said...

I HATE HER!!!!!
It's a living thing there, bukan toys! Huhuhu..

I'm against animal abuse!!!

Even nak bebel my hamsters sebab notty sangat pon rasa cam bersalah. cepat2 noi say sorry bila dia dah majuk.

Sampainya hati dia wat camni :(

Ayu Candy said...

oh my god
taksggup nk tgok
trus tulis komen
tak sanggup
aritu tengok orang bunuh kucing gak
nangis trus
bodoh punye manusia
hanya Allah mmpu mmbalasnye

Butterfly's said...

Eeee... Ya Allah, dia xrasa apa2 ke bila buat mcm tu... Kucing tu xmemberontak ke??? Gler ke perempuan tuh??? Mana mak kucing tuh!!! Huhuhu... cian nyer... Mcm dia buat kt kawasan public jer... Xde orang yang marah ker???

Ni jadi kt mana???

Huhuhu...
Sorry bayak tanya sbb terlampau ingin tau... Kesian sgt...

Of Tr@vels, 3nvironment and bl@bl@bl@ said...

dia akan turun he neraka..kejam dan gila betul..super sadistic..

Of Tr@vels, 3nvironment and bl@bl@bl@ said...

dia memang akan turun ke neraka...kejam giler..super sadistic lady..bangang bahalul

✿A 'n' L✿ said...

Poor cat (T_T)

Noorlaila Mohamed Nor said...

1st time tengok!
tak sangka!
terkejut
kejam!

Naddia Redzuan said...

banggang ke pe pmpuan tu?

cik syazni said...

semoge dia mati kepala pecah kene tayar treler. amin.

Farah said...

Omg! whats up with that chick? nasib baik kucing I tak nampak kat monitor laptop! mengamuk nnt!

s h a r v i na said...

bodoh ke pe pompuan nih?
ee..kejam gle!

dianna said...

perempuan ni kejam. mmg cam babi kan?
but i think bukan dekat malaysia.
everyone cool down ok? :)

fitriah said...

kurang ajar!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

cara merawat bulu kucing
cara membuat makanan kucing
cara merawat bayi kucing
nama kucing yang bagus
cara membuat kucing gemuk
cara mengubur kucing

Followers