11/23/2009

Tempahan jahit murah di shah alam.

siapa tahu? siapa tahu? i nak hantar my shawl pergi jahit tepi.
kalau kat kedah, ada satu kedai ni, memang dah biasa dgn
dia. first time hantar die charga RM2 je satu shawl, kalau
hantar banyak - banyak die charge RM1. tapi dekat shah alam
ni mak aihh. melampau-lampau harga dia. satu shawl RM4.
gile ke ape. macam mana nak bagi harga reasonable kat customer
kalau tempah jahit tepi tu pun dah RM4. kan?

jadi anda tolong lah bagi tahu. sangat important ni.

7 comments:

cik nur said...

dekat KL nie ssh nk cri la yang murah????
tp rumah i ada mesin jahit tepi cuma tenaga jew yang tak tau dan tak ada..

dianna said...

alahai cik nur. heee xpe xpe.

s h a r v i na said...

wlupun i dok s.alm, tp i xtaw..ehe..
u try la area PKNS..
mahal jugk eyh?

Tukang Jahit said...

Cuba try di sini No 101, blok 4,Seksyen 24,40000 Shah Alam.msg 0177271925 Tukang Jahit Ana.Boleh bagi harga yang sama.

noffi taylor said...

sy menerima tempahan jahitan baju kurung dgan harga serendah rm35 area shah alam call or whatsaap 01131761904

start your day with smile said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

boleh wss saya harga jahit tepi tudung square untuk 50 pcs +60169396405

Followers