11/19/2009

Yes, there is something wrong with my car.

its personal update everyone. :)

semalam lepas pergi jalan TAR and lepas pergi Times Square terus
balik Shah Alam and nak pergi makan KFC dengan adik.
Tiba - tiba dengar bunyi bising gila dekat belakang kereta. and of course
lah i know what happen. tayar spare tercabut. bagus kan?
nasib tak bawak kereta laju kalau tak mesti tayar tercampak dekat
muka orang. Ya Allah mintak simpang lah.

lepas tu berhenti tepi semua, dengan hari hujan bagai aduh tak tahu
lah nak cakap perasaan tu macam mana kan. tayar dah jauh kat belakang
kereta pulak dah kat depan, nak patah balik tak boleh sebab besi kat bawah
kereta dah tercabut dan bergesel dengan jalan raya. jadi berdiri dekat
situ macam orang gila. tapi nasib baik ada couple ni berhenti. dia
tolong ambik tayar semua, hish baik gila. memang sumpah baik sgt.
ade jugak orang yang baik hati dalam dunia ni. thanks :')

then datang lah dua superhero ni macam biasa kan. tolong i semua.
and the moral of the story is kalau anda perempuan dan kereta anda
rosak ke tercabut ke terkehel ke ape, jangan jadi lembik sebab
nanti semua orang akan tipu anda. paham? i xpelah. i memang suka
histeria kalau orang tipu i. okay semua. no pictures sebab i sibuk
histeria tengah jalan. jadi no pictures. ok bye.

1 comment:

sasha* said...

mcm2 hal kan yang.take care ok

Followers