12/25/2009

Alhamdulillah, income meningkat dari program ini.



ye tak tipu. duit yang i pegang bukan photoshop bukan duit palsu.
tapi duit betul. anyway, i bersyukur sangat dengan rezeki yang Allah
beri. sejak akhir2 ni melimpah ruah rezeki Allah bagi dekat i dan
keluarga. tapi bagi i, yang sekarang ni dapat pegang duit sendiri tanpa
perlu susahkan parent i adalah satu kebanggaan. ye kebanggaan yang
amat sangat.

nak dapat duit banyak, bukan nya sekelip mata. kena berusaha,bukan
boleh duduk goyang kaki lepas tu duit bergolek depan mata.bukan.
kena berusaha jugak. i cuba program ni memang untuk suka2, tapi
i terkejut sangat that it real. tapi kena usaha lah, macam i cakap
rezeki bukan datang bergolek. kan?





cuba klik banner di atas, baca maklumat yang ada dalam web tu.
kalau sekali tengok, macam tak percaya.macam tipu je. kan?tapi
it real.i pun masuk bukan terus berada di tahap atas.kita kene mula
dari bawah, tapi orang kata usaha tu kan tangga kejayaan, kalau kita
ikhlas dan yakin apa yang kita buat ni betul, jadi betul lah.jangan buat
sebab nafsu.ikhlas i cakap ni, ini bukan program cepat kaya atau dapat
duit mudah.ini cuma laluan untuk kita buat duit dengan mudah tapi atas
usaha kita sendiri.kalau takde usaha, tak berbaloi lah.lagipun orang kalau
nak berjaya, dia tak banyak alasan. :)

untuk ape2 maklumat lanjut email i tau : nurrediannaredzuan@yahoo.com

11 comments:

Best Of Me 321 said...

Berapa dah dapat dengan myspace money ni?

>BOM321<
http://bom321.blogspot.com/

Irine Nadia MaRceLLo said...

uish kak...byk tuh.bape helai duit biru tuh kak?huhu

WaA said...

wow !!!
nak masuk laaaa!!!

fitriah said...

wow! best!

NanaJohn said...

wow!
kdg2 nak masuk juga diana, tpi takut kena tipu..

sekarang ni mcm boleh percaya!hehe

Syida Shukor said...

wow boleh belanja shopping ni . tehee :D

Syida Shukor said...

wow boleh belanja shopping ni . tehee :D

WaA said...

nakkkkk!!
nnti ajar kan akak k :D

:.ejaputri4ever:. said...

nk join tp still takot kena tipu la...mcm mane nk yakinkn i???

PinQib said...

betul ke??
ajar saya??
how long u dapat duit bnyak tuh??

sasha* said...

btul ke tu dear?nanti i check out ok

Followers