12/12/2009

Colour Me Corby

bila bercakap tentang kehidupan mesti i akan fikir satu je.jatuh n bangun.
banyak sangat masalah dan dugaan yang i tempuh dalam hidup i ni.
betul, kadang - kadang sampai rasa nak give up je. sampai rasa
nak cakap lantak lah, biar lah. malas nak fikir. tapi akhir sekali i
end up kena fikir juga. kan? mana ada masalah dalam hidup ni yang
kita boleh biar lepas tu dia boleh selesai sendiri macam magic. kan?

but apa - apa pun yang berlaku i tak takut. sebab i tahu i ada
sebuah keluarga dan kawan - kawan yang boleh buat hidup i sangat
ceria. and of course my family play the very important role in my 
life. they are colours of my life. when everyone is talking about
hanging out with their friends during holiday i rather sit at home,
played XBOX with my dad, quarrellings with my sister who will
get online first, help my mum cook, yelling at my sister to fill the water
and throw the rubbish, fighting for astro remote control and the
list go on.



yes they are the colour of my life. mereka adalah warna hidup i.
papa macam crayon, keras tapi lembut. tak pernah marah tapi
tegas. kami hormat papa bukan takut. :) hidup i menjadi sgt indah
dan sentiasa colourful dengan mereka - mereka ini. tak pernah lah
nak berhenti buat i gelak. mesti aje ada sesi yang bergelakkan sampai
terkencing dan menangis - nangis.sampai semua orang konfius kenapa
mereka ini gelak dan menangis. HAHA okay tak lawak.





and i will never forget them. the people who always make me laugh.
laugh laugh my ass out. and never stop support me and never fail to
make me smile everyday, everytime and of course everyday.






and last but not least, yang terakhir tapi tidak terkurang eh
my picture themed with one of samsung corby :)



nampak tu? kuning kan. i loikeeee. suka sangat.
eh tiba tiba beg terpink pulak.favourite juga tu.tapi kuningkan lagi umphhhh :)





7 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

hehehe..kuningkan lagi kak:):):):)

fitriah said...

is dat ur mom? she looks young! :)

Lovely Emy said...

haha, support u, both pink & yellow awesome.. :))

Rabiatul Adawiyah said...

nanti dapat la samsung corby mexican yellow tu.. hehe..

Sharinginfoz said...

hidup mesti ceria....

L said...

pink me likey!
kuning? tak berani nk pkai sgt since im gelaappp. haha

aKuSayangKo said...

family yang sanggggggaaaaaaattttttt swwwweeeetttttttt... like it!!!

Followers